Satıyorum 🟢🔥TPM + BYPASS HWID SPOOFER BÜTÜN OYUNLAR İÇİN GEÇERLİDİR🔥🟢

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ellerine sağlık halletiğin için Sorunsuz güvenebilirsiniz .

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar spoof attıktan sonra ban yedik diyelim baştan format atıp tekrar mı spoof atmamız gerekiyor yoksa format sadece ilk sefer için mi geçerli

Üye
1 HİZMET YILI
Hwid banım için spoffer aldım format + bios update sonrası kendisi 5 dk da spoffladı 4 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum valorantı hiçbir sorunla karşılaşmadım diğer spoff satanlar binlerce lira isterken HexWare sadece 600 TL ye halletti burdan onada çok teşekkür ederim

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir arkadaşım valorant spoofer aldı buradan, bana önerdi ben de fivem spoofer aldım. 10/10 hizmet. parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.

Üye
1 HİZMET YILI
1 hafta önce aldım ve sıkıntısız bir şekilde çalılıyor. güvenilir ve kaliteli...

Üye
1 HİZMET YILI
Selam. Fh5 de hwid ve hesap banım var. Hwid banı kaldırıp farklı hesapla tekrar oynayabilir miyim? Hwid kalktığını kontrol vs edilebilir mi oyuna girmeden. Çünkü kalkmamış olursa yeni hesapta direk banlanır.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bu arkadaştan ilk defa alışveriş yapıcak arkadaşlar uzak durmanızı tavsiye ederim. Yaptığı işlemler bilgisayarı mahvetti spoof işlemi başarısız oldu ve geri iade yapmadı ödeme yaptığıma dair kanıt aşağıya bırakacağım. Ayrıca yapılan işlemler bilgisayarınızı mahvediyor mümkünse bu arkadaştan uzak durun başka bir spooferdan alışveriş yapmayı deneyin.

30 Ocak tarihinde apex için spooferin işe yarayıp yaramayacağını sordum yarayacağını söyledi bios update vs yapip pcye format attım any desk ile bağlandı bir takım işlemler yaptı. Yaptığı işlemlerin ardından pc setup dosyası bile açamıyordu durumu belirttim update vs sildi durum düzeldi lakin oyuna giremiyorum bile. Yapılan işlemlerden dolayı oyun açılmıyor. Spoof işlemi başarısız. Daha önce kullandığın hileyi pcye indirdim hile için hwid reseti kullanmama gerek bile kalmadı hile otomatik login attı beni yani pcyi direkt tanıdı. En komik durum ise oyun açılmıyor diyorum googledan araştır diyor bana arkadaş refund istiyorum hayır cevabını veriyor. bir yemek parası için kendimi çok yormayacağım. Almayı düşünen arkadaşlar bu yorumumu okuyup ona göre alışveriş yapsın. Aşağıya dekontu ve bi dc mesajını bırakıyorum.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bütün discord mesajlarını kaydettim forumda şikayet ettiğimde hepsini gösterebilirim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çok güzel ilgilendiler ve ban sorunu da çözüldü teşekkür ediyorum

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Hex kral 5 dakikada halletti monster laptopu olanlar sıkıntı etmesin anydeskle 5dkda hayvan gibi hızlı bi şeyler yaptılar düzeldi ellerine kollarına sağlık güncel çalışıyo

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Güncel

Son düzenleme: