Satıyorum 🟢🔥TPM + BYPASS HWID SPOOFER BÜTÜN OYUNLAR İÇİN GEÇERLİDİR🔥🟢

Üye
1 HİZMET YILI
merhaba discord dan mesaj atmayı denedim , sanırım arkadaşlık isteğini kabul etmeniz gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlara 2 gün önce ulaştım ödeme sordum 1 gün sonra cvp yazdılar. ödeme yöntemi paylaşmadılar yada unuttular sonra araya kaynadı.
bana yapmam gerekenlerin listesini attılar onları hemen yaptım ve yazdım arkadaşlara.
arkadaşlar yarım saat sonra geliyorum / 1 saat sonra geliyorum / max 1.5 saat sonra geliyorum vs vs derken 12 saat geçti.
ameliyatlı halimle pc basında 12 saat bunları bekledim sonra bana iban atıp ödeme yap yapalım dediler.
arkadaşım sana bunu baştan sordum söylemedın yada atladın. gecenın bu saatinde yapamam ödeme atm ye gitmem lazım diyorum ameliyatlıyım diye foto da attım. bu işi sabah bırakırsanız 2 gun daha beklerim benim iş uzar diyorum dinlemediler. adamları online yakalamak mumkun degil. bana cafe den foto atıyor eve gidince bakıcam diye. gündüzde çalışıyor muhtemelen.

neyse o kadar beklettınız hata da kendiniz bari bi jest yapın dedim benim işi halledelim ben sabah 9 da yine göndereyim dedim 500 liranızı. yok dediler yapmadılar
zaten ayda 3000 lira LS kullanıyoruz görüyor onuda. senin 500 liranla mı adam olucam.

en sonda engeli bastılar bana. yalan dolan yok ekran görüntüleri ektedir.

spooferini kullanmak nasip olmadı ona yorum yapamam ama muhattap olacagınız insanlar bunlar.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    214.8 KB · Görüntüleme: 81
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
Para vermemek için piyasadaki çoğu spoofer'i denedim alayı da AMI BIOS'lara BIOS yazmaktan başka bişi yapmıyor ben de BIOS yazabiliyorum bana KERNEL seviyesinde anakart serinumarasını vanguarda karşı manipüle edebilecek geçici bir şey lazım. AMI anakart kullanmıyorum h2o BIOS kullanıyorum. Kısacası notebook. h2o BIOS'larda denendi mi? Çalışıyor mu?
Satış tutumları böyleyse uzak durayım o zaman teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Para vermemek için piyasadaki çoğu spoofer'i denedim alayı da AMI BIOS'lara BIOS yazmaktan başka bişi yapmıyor ben de BIOS yazabiliyorum bana KERNEL seviyesinde anakart serinumarasını vanguarda karşı manipüle edebilecek geçici bir şey lazım. AMI anakart kullanmıyorum h2o BIOS kullanıyorum. Kısacası notebook. h2o BIOS'larda denendi mi? Çalışıyor mu?
Satış tutumları böyleyse uzak durayım o zaman teşekkürler

Bekletmiş olabiliriz o konuda haklı ama biz de insanız arada işlerimiz çıkıyor ilgilenemiyoruz, ama beklettik diye de sen işlemi yap yarın atarım parayı diye de bir üslüp olamaz, 300 den fazla da müşterim var güvenirlik konusunda zaten sıkıntımız yok 1 2 kişi olumsuz yorum attı diye dolandırıcı sıfatına da girmiyoruz 1.5 2 senedir satış yapıyorum forumda

Üye
1 HİZMET YILI
Bekletmiş olabiliriz o konuda haklı ama biz de insanız arada işlerimiz çıkıyor ilgilenemiyoruz, ama beklettik diye de sen işlemi yap yarın atarım parayı diye de bir üslüp olamaz, 300 den fazla da müşterim var güvenirlik konusunda zaten sıkıntımız yok 1 2 kişi olumsuz yorum attı diye dolandırıcı sıfatına da girmiyoruz 1.5 2 senedir satış yapıyorum forumda
Ben de bir esnafım her ne olursa olsun müşteri daima haklıdır. Konu için çok yorum yapamıcam fakat incelememe göre sizin spoofer de benim baktığım spoofer ile neredeyse hemen hemen aynı işlevi görüyor. AMI bios mu kullanıyor dünyada herkes ben anlamadım ?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ben de bir esnafım her ne olursa olsun müşteri daima haklıdır. Konu için çok yorum yapamıcam fakat incelememe göre sizin spoofer de benim baktığım spoofer ile neredeyse hemen hemen aynı işlevi görüyor. AMI bios mu kullanıyor dünyada herkes ben anlamadım ?
Bütün spooferların neredeyse hepsinin amacı aynıdır zaten serialleri değişmek, herkes de ami kullanmıyor üreticisine göre değişiyor methodlar. Spoofer da aktif olarak çalışıyor tpm, secureboot, hvci, açık sorunsuz çalışıyor.

Üye
1 HİZMET YILI
Bütün spooferların neredeyse hepsinin amacı aynıdır zaten serialleri değişmek, herkes de ami kullanmıyor üreticisine göre değişiyor methodlar. Spoofer da aktif olarak çalışıyor tpm, secureboot, hvci, açık sorunsuz çalışıyor.
Crackli olarak ele güne düşen spooferlardan biri sizinki de crackli güncel şekilde denedim sonuç gene aynı. Yakın zamanda daha sağlam spoofer olmadan ücretsiz şekilde herkesin yapabileceği hwid değişme konusu açarım. Buna RIOT bile tutup önlem alamaz emin ol. HWID spooferların bittiği tek yer ban eğer çıkarılabilir bileşene atıldı ise onu değiştirememesi. Benim Monitör ile HUB'a ban atmış mesela. Bunu algılamanın spoofer yönünde çok fazla yöntemi var ama tipik tüm spooferlar sadece anakart serino değişmeye fokuslandığı için bu özellik yok.

Üye
1 HİZMET YILI
tek seferlik alırsam ve 1 kere spooflarsam ömür boyu oyun oynayabilirmiyim.