Satıyorum 🟢🔥TPM + BYPASS HWID SPOOFER BÜTÜN OYUNLAR İÇİN GEÇERLİDİR🔥🟢

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hızlı ve güvenilir bir hizmetti Bilgisaya bağlanıp 5 dakikada hallettiler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Öncelikle olayın en başından başlıyorum bunların ne dediği belli değil ben spooferi aldım dekontu gönderdim sonrasında bana bios update ve format at dediler ben spooferi atın dedim sen yap bunları ben sana kuracağım dediler yeşil profil fotoğraflı kişi 1 ay önce öyleydi şimdi o varmı bilemem benim bios update yapmam uzun sürdü çünkü usb belleğim yoktu ve sipariş etmem gerekti buda 15-20 gün içinde geldi kargo gecikti neyse işte ben bios update attım ama sonrasında discord girdiğimde ticketin kapandığını gördüm durumu açıkladım dekont gönder dediler ve 3 ay geçerse ticket kapanır dediler fakat en fazla 1 ay geçmişti ödememin üzerinden bende dekontu buldum tekrar ticket açtım dekontu gönderdiğimde bana dedilerki 2 ay geçmiş az mı 1 ay sonra spooferi yaparız dediler ve spooferimi vermiyolar eğer zamanınız önemliyse burdan almanızı önermiyorum şuandada yazıyorum cevap vermiyolar halada spooferimi vermiyolar biraz daha vermezlerse yasal yollara başvuracağımı bilmelerini istiyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gayet iyi bir ticaret yaptık arkadaşla. En ufak ayrıntısına kadar ilgilendi kendisi. Tekte kaldırırım dedi ve gerçekten dediği gibi tekte kaldırdı. Eline koluna sağlık. İyi forumlar

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
birisi diyor ürün manuel olarak veriliyor diğeri geliyor ürünü bağlanıp biz kuruyoruz diyor😂

Üye
Eline koluna saglık güzel ilgilendiler 10 dk surmedi pcye baglanıp hallediyorlar <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lol sciprt ve spoofer aldım şüpheniz olmadan alabilirsiniz son derece hızlı ve güvenilirler.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arena break out infinity hwid ban yedim spoofer çalışıyor mu?