tr de lolskın ban sebebı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tr de oynayan bazı yayıncıları gordum lolskın kullanıyolardır reportlamadıkları surece sorun yok mu lolskın kullanmakta

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tr de bir ban dalgası gelmişti geçen sene. 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olabilir. Lol skin programını kullanırsan bişey olucağını sanmıyorum çok uzun süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı ama yinede dikkatli olmak lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ban dalgasından bir süre sonra kullanmaya başladım yaklaşık 4 ay oluyor hiç bir sorun olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bence lolskin kullanılmasın diye milleti korkuttular ban atcaz diye. 5 aydır kullanıyom hiç bişey yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ive had a few friends that are using the skin script get banned. Becareful and dont use it on ur main.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ban dalgasından bir süre sonra kullanmaya başladım yaklaşık 4 ay oluyor hiç bir sorun olmadı.
Post automatically merged:

Son düzenleme:
WACHTBERG
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tamamen skin aldırmaya yönelik bir göz dağıdır o kanka dikkate almana gerek yok tr rank 1 arkadaşım dahi kullanıyordu lol skini ban yemedi :)

+1

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Göz korkutmak için 1-2 kişiyi banladılar yasaklanmadan önce de şuan da kullanan arkadaşım var hiçbir sorun yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Değil ama yayıncıysan falan kullanma banlıyorlar gizli kullan :D

Üye
5 HİZMET YILI
valla ben kullanıyordum hiçbir sorun yaşamadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben hicbir serverda ban yemedim 5-6 yıldır oynuyorum challengerim ama hala kullanıyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
Bi aralar ban sebebi olduğu için çoğu kişi ban yemişti bende kullanıyorum şu anda ban falan yemedim ama dikkat et derim

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Uzun süredir bütün hesaplarımda lolskin uygulamasını kullanıyorum rapor yemediğin sürece bir sıkıntı söz konusu olduğunu düşünmüyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kesinlikle perma ban sebebi ben mesela ana hesapta kullanmıyorum yan hesabımda falan kullanıyorum şu an banlanmıyor olabilir de bi ban dalgası gelir direkt gider yani çar

Üye
5 HİZMET YILI
Comecei a usar depois de um tempo após a onda de Ban, já faz cerca de 4 meses, não houve nenhum problema.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
lolün resmi açıklaması var kesinlikle ban sebebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...