Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tr ile euw arasındaki en büyük farklar neler sizce
Düşük elosu tamamen TR ile aynı sadece yüksek eloda değişiyor mekanik açısından TR den çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Ama oyun bilgisi olarak çok yüksek fark var.
Bakmayın EUw EUw dediklerine yarısından çoğu türk oldu...Geçen gün elmas eloda seriye çıktım ama nasıl kasyorum duomla diyoruz almamız lazım tamamaen konstantreyiz, jung feedliyor , top trollüyor yalvarıyorum ingilizce oyunuzu oynayın vs diye en son oyun sonu ff vericez ikiside Türk çıktı sadece mid yabancıydı yani artık biraz zor.. Ama yinede TR'de veletler ile uğraşmaktan iyidir en azından 12-13 yaşında çocuk sana ''Lobi gel, ananlı küfürler'' etmiyor
düşük eloda da fark var sadece yüksek eloda değil. Mesela TR server ile Euw arasındaki en bariz düşük elo farkı chatin sakinliğidir. Herkes işini yapar, sinyallerle anlaşılır.
West avantajları:daha çabuk maç buluyor.sürekli zed-yasou alıp feedleyenler yok.toxic yok.
West dezavantajlarıing farkını hissediyorsun özellik thresh q blıtz q morgana q larını kullanırken.Düşük elosu elmas altındakiler tr den daha leş.İngilizce bilmiyorsan bir süre sonra single oyun gibi geliyor makara yok muhabbet yok derdini anlatamıyosun iletişim kuramıyosun sıkılıyorsun.
Tr avantajlarıing farkı yok.iletişim kurabiliyosun.
Tr dezavantajları:Chatte sürekli küfür var.Banlanmassa her oyun zed yasou alıp hunharca feedleyenler var.Tr de oyun kazanmak için her oyun extra performans göstermen lazım ki ben scriptle 4 tane leşi taşıyamıyorum.Öldüklerinde pasif oynamayı bilmiyolar ve sürekli koşup koşup ölüyorlar.
EUW'un e sini bilmeyenler sadece duyduklarıyla yorum yapmış, euw da nasıl toxic yok anlamıyorum, acaba siz mi ingilizce bilmiyorsunuz her oyun buram buram ırkçılık kokuyor oyuna türk geliyor naber diyosun hal hatır soruyosun bi adam çıkıyor sana "monkey kebab, kill all turks" yazıyor aşwldşsialwd benim zoruma gitmiyor ama yazdıklarınız çok saçma geldi,
Bu arada maç kalitesi olarak Tr Euw serverinden kat kat daha iyi
Oyuncu kalitesi olarak kesinlikle Euw daha iyi
euw elmas 1 üstü büyük fark var wt çok az rastlarsın saçma saçma ölümler olmuyor ara sınra inti koyanlar oluyor bende koyuyorum tabi ve inti koyduğumda flame nerdeyse yok ama çok fazla ırkçılığa rastıyorum west elmas 1 altı ise tr ile nerdeyse fark yok ve tilt olduklarında direk afk bırakıyorlar :d yani tr de yüksek eloda oynuyrsan weste geçmeni öneririm