PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Anladım kardeşim teşekkürler ama ben oyun içi sormuştum oyun akışı oyun kalitesi bakımındanevet westte çok ping var önermem, arada fazlasıyla giriyor ve haraket edemiyorum.
Oyun akışı gayet güzel bir sıkıntı yok gayet güzel oynayabilirsin.Anladım kardeşim teşekkürler ama ben oyun içi sormuştum oyun akışı oyun kalitesi bakımından
Anladım kardeşim verdiğin bilgi için teşekkürler peki bu chat işi nasıl westteOyuncuları gardaşım tek farkı bu daha iyi oyuncular var euw geçip sende yeni deneyimler edinip yeni taktikler örenebilirsin
Tamda bunla ilgili soru sormuştum verdiğin cevap için teşekkürlereuw candır abi, chat yapılmıyor en azından.
Chat yabancı olduğu için ben pek takmıyorum herkes yabancı konuşuyor yabancı dilin yoksa zaten bişi anlamıcaksın o yüzden kafaya takmıcaksınAnladım kardeşim verdiğin bilgi için teşekkürler peki bu chat işi nasıl westte
Post automatically merged:
Tamda bunla ilgili soru sormuştum verdiğin cevap için teşekkürler
doğru ligim gold 4 karşıya bronz görünmlü elmas flen gelse bir şey yapamamBence bu birazda bizim oyunculuğumuzla alakalı bir durum
Evet euw'da fazla küfür eden görmedimeuw candır abi, chat yapılmıyor en azından.
haha çok doğru söledin.trde weletlerden kaçıyolarmış westtekiler afk kalsında görürler.Tr de en azından sonuna kdr savaşıyolar.en büyük fark türkçe küfür yok
Sen vaktinde oyunu oynamıyordun sanırım biz TR sunucuları gelmeden önce 70 80 ping arasında oynuyorduk bu oyunuping farkı biraz mı hissediyoruz.Knka scriptle trde skill kaçırmıyor.Westte script bile skill ıskalıyor.Biz oynuyoruz 60 fps adam oynuyor 8 fps
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?