TR ile EUW arasındaki farklılıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
TR'deki veletler karşına gelmeyecektir. Pingin TR'ye nazaran daha çok daha çok olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
genellikle farkı yok normal trde diayım westtede plata kasmıştım tr kadar westte toxic kimse birbirine küfür etmiyor falan diye bir şey yok

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
onların gold elosu bizim challenger elomuza denk geliyor öyle izah ediyim sana :D

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
EUW de oyuncu kalitesi iyi

TR nin iyi bir yanı yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyuncu portföyü daha geniş olduğu için farklı oyun tarzlarını görebiliyorsun. Herkesin kendi bir tarzı ve trickleri var, bunlara şahit olabiliyorsun. TR'de bu bakış açısı daha az, farklı şeyleri keşfetmek daha zor oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
farkı anlat anlat bitmez tek bir seçeneği istiyorsan tr de oynayabilirsin, tr daha kolay bir server o kadar.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
EUW Sunucusunda pingin 100+ olurken TR Sunucusunda internetine bağlı olarak 8-10 pingleri bile görebilirsin. EUW Suncusu oyuncuları iyi, sunucuda oyun kazanmak zor diye yazılar, söylentiler var fakat bir EUW oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim bu durum abartılıyor. Gayet TR deki gibi orta düzey oyuncularla eşleşiyorum. TR ile EUW arasında kaldıysanız TR De oynamanızı önereceğim.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
kötü oyuncu,iyi oyuncu farkı her yerde olabilir fakat westin goldu trnin platı diyebilirm..Ben tr serverını gram sevmiyorum çünkü oyuncu kitlesi oldukca bozuk.. diasından bronzuna kadar ( yaş ortalaması önemli değil ) her türlü küfür,saldırı,tartısma,boş çene, ne ararsanız var..hatta şunu iddia edebilirm ki tr serverının insanı kadar flame yapan bi insan topluluğuna rastlamadım. yaşım 22 yaklasık 7-8 yıldır online oyun sektöründeyim ve cogu ülkenin oyuncusuyla iletişimim oldu.. sonuc olarak tr serverının dısındaki her server oyunu oyun olarak görmek acısından daha iyi.. bizde her türlü kavga,satma,feed,flame,tanrıya küfür vs . herşeyi fazlasıyla görebilirsin.. westte insanlar farklı dil konustukları için ve fazla uzatamıyorlar genelde olayı.. ayrıca ortalama olarak tr serverının insanının bilgisayarında ping genelde yüksek fps düşüktür bu da ayrı bi sorundur :) oyuna oyun gözüyle bakıp amacın zevk almaksa trden uzak dur . en kötü westi bir dene.. westte olur da plat ve üstünü görürsen o zaman bi teamplay ve fightların zevkini alırsın,farkını görürsün

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Düşük eloda pek bir farkı yok ama tr serveri ile kıyasladığın zaman toxic flamer ve trollerin çok daha az geldiğini göreceksindir.Pingi biraz abartmışlar şahsen ben tr de 7 ping alıyorum westte 40-50 sabit ve hiç bir sorun yaşatmıyor.Diamond elosunda bol bol e sporcu var eğer plat 1 olursan oyunlardan keyif almaya başlayacaksındır d4 olursan hemen çıkmaya bak d4 elosu aşırı kanser elo hell ve challanger olduklarını idda eden 700 800 oyun d4 heriflerden bol bol var ondan sonra baya rahatlarsın zaten pek fazla chatle ilgilenen yok oyuncular genel olarak işaretlerle iletişim kuruyor chat yapana da karşılık verildiğini ben pek görmedim tabi illa gelecektir trolü flameri ama tr ile kıyasladığın zaman çok az olduğunu hissedeceksin kendini geliştirmek istiyorsan westte şansını dene ama flamer toxic bir düşük elo oyuncusuysan hiç deneme boşver sunucunun biraz da olsa kalitesi var onuda biz düşürmeyelim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
euw da 15 level bi hesaba gir tr plattaki oyunun aynısı herkes smurf

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Farkedilemeyecek bir ping farkı var sadece, oyuncu kitlesi & kalitesi falan aynı onun dışında. Hatta westtekiler daha kötü, ff vermeye meraklı insanlar. Troll daha fazla.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tr ile euwun farkı euwdada çok fazla türk var her oyunda en az 1 türk denk gelir, artı pingin yüksek oluyor diğerlerinin düşük dezavantaj başka da bir farkı yok.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun bilgisi, ve insanlarin refah seviyesi biraz daha yuksek XD

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
TR küfürden geçemezsin.EU konuşan bulamazsın..bence tek fark bu

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
euw oyna çünkü tr sunucuları aşırı trol hatta youtubede gördüm tr serverinde adamlar trollüyüp satıyor oyunu örneğin birisi bilerek satıyor bilerek arkadaşları ölceği anda bi yerde sıkıştırıp ateş ile öldürüyor euw da ping var biraz ama tr serverinden daha korunaklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...