kötü oyuncu,iyi oyuncu farkı her yerde olabilir fakat westin goldu trnin platı diyebilirm..Ben tr serverını gram sevmiyorum çünkü oyuncu kitlesi oldukca bozuk.. diasından bronzuna kadar ( yaş ortalaması önemli değil ) her türlü küfür,saldırı,tartısma,boş çene, ne ararsanız var..hatta şunu iddia edebilirm ki tr serverının insanı kadar flame yapan bi insan topluluğuna rastlamadım. yaşım 22 yaklasık 7-8 yıldır online oyun sektöründeyim ve cogu ülkenin oyuncusuyla iletişimim oldu.. sonuc olarak tr serverının dısındaki her server oyunu oyun olarak görmek acısından daha iyi.. bizde her türlü kavga,satma,feed,flame,tanrıya küfür vs . herşeyi fazlasıyla görebilirsin.. westte insanlar farklı dil konustukları için ve fazla uzatamıyorlar genelde olayı.. ayrıca ortalama olarak tr serverının insanının bilgisayarında ping genelde yüksek fps düşüktür bu da ayrı bi sorundur
oyuna oyun gözüyle bakıp amacın zevk almaksa trden uzak dur . en kötü westi bir dene.. westte olur da plat ve üstünü görürsen o zaman bi teamplay ve fightların zevkini alırsın,farkını görürsün