Seçkin Üye
Keşke biraz yazdıklarımı okusanız adamlar bilerek yapıyor bide ben değilim arkadaşımın hesabıadamlar bronz dostum olabilir kötü oynayabilirler sen o ligden çıkmaya bak, daha düzgün insanlar gelecektir
Hocam normal gamehaklı buldugumdan değil yaptıkları kesinlikle yanlış fakat kaldıkları ligde oynamak istiyorlardır belki bilerek oyun kaybedip.
o zaman diyecek bişey bulamıyorum :/Keşke biraz yazdıklarımı okusanız adamlar bilerek yapıyor bide ben değilim arkadaşımın hesabı
Hocam normal game
banlatamassın hic kufur edip feed leyen banyalan goremedimArkadaşım tr de oynarken bu adamlar karşılarına gelmiş ve oyunlarına baktım her 2-3 elde bir böyle şeyler yapıyolar 1 aydır felan LoL neden bunları banlamıyor bunlar değil oynunu içinde bütün her şeye de küfür ediyolarmış.Bir şekilde banlatamaz mıyız?(Tamamen rastgele yapıyolar insanlar hiçbir şey dememesine rağmen)
Örnek:
Ekli dosyayı görüntüle 44603Ekli dosyayı görüntüle 44604
1 aydır repleniyolardır diye düşünüyorumyoğun bir şekilde report edilirlerse banlanırlar diye düşünüyorum
hocam herkez üşenmeden yaysa ve reportsalar bizdi şimdi yapsak neden banlanmasınki ? ve bide trool amacınız nedir yapmayın lütfen oyunlarda sinir krizi geçiyiroum hemde loldeYok hocam banlatamazsın. Eskiden fotoğraflarını alıp ticket atınca banlıyorlardı. Artık onu da kaldırmışlar. Blitzcrank bot diye yapay zeka oto cevap veriyor.(Takan yok yani)
Ban yemesi tamamen şans işi. Maalesef oyunda bile gerideyiz hocam maalesef ki.... Euw'de adam 2 maçta cmonn idiots yazdı diye perma ban yemişti reddite görmüştüm 500e yakın skinli hesabı gitmiş adamın. Trde adam tüm sülalene, soyuna sopuna, dini,milli ırki, devletine, tarihine sövüyor 1 hafta sonra aynı adamı tekrardan görüyorsun. Sana tavsiyem sunucu değiş Euw ya da Eune geç hiç uğraşma.
Misal ben Tr'de sadece milleti çıldırtmak için oynuyorum elimde hesap bol arasıra girip trollüyorum, ya da karşı takımı fena triggerlıyorum gülmekten ağladığım olmuştuD
Westde oynuyorum hocam zaten en son böyle bişey yaşamıştım hesabı weste taşıdım ama bu oyun benim oyunum değilYok hocam banlatamazsın. Eskiden fotoğraflarını alıp ticket atınca banlıyorlardı. Artık onu da kaldırmışlar. Blitzcrank bot diye yapay zeka oto cevap veriyor.(Takan yok yani)
Ban yemesi tamamen şans işi. Maalesef oyunda bile gerideyiz hocam maalesef ki.... Euw'de adam 2 maçta cmonn idiots yazdı diye perma ban yemişti reddite görmüştüm 500e yakın skinli hesabı gitmiş adamın. Trde adam tüm sülalene, soyuna sopuna, dini,milli ırki, devletine, tarihine sövüyor 1 hafta sonra aynı adamı tekrardan görüyorsun. Sana tavsiyem sunucu değiş Euw ya da Eune geç hiç uğraşma.
Misal ben Tr'de sadece milleti çıldırtmak için oynuyorum elimde hesap bol arasıra girip trollüyorum, ya da karşı takımı fena triggerlıyorum gülmekten ağladığım olmuştuD
Kötü Olabilirler Derken ? Çarp Alıp Trollemeleri Kötü Olmak MI Oluyor Boş yorumadamlar bronz dostum olabilir kötü oynayabilirler sen o ligden çıkmaya bak, daha düzgün insanlar gelecektir
trde 2-3kdan fazla maç atmışımdır emin ol eskiden bir nebze olsa da SS'lerini alıp destekten bildirince ban yiyorlardı. Son 6 aydır iyice saldılar. Benim dereceli maçımda trolleyen adam ceza almıyor da ben küme düşüp çıldırıyorsam ve trolleyen adama hiç bir şey olmuyorsa ben de trolleyerenlere katılırım. Troll rahat 50-60 maç atmışımdır 7 hesapta. Sadece 1 tanesi ban yedi sen mukayese et artık. Oyunun banlama mantığı şu senin anana mı sövdü, en az 10 kişinin daha anasına sövmesi 1 hafta içinde. Eğer 1 gün sövüp 1 gün sövmezse ban yemiyor. Arka arkaya söverse banı yiyor.hocam herkez üşenmeden yaysa ve reportsalar bizdi şimdi yapsak neden banlanmasınki ? ve bide trool amacınız nedir yapmayın lütfen oyunlarda sinir krizi geçiyiroum hemde lolde
birde boostlar ve 30 level yeni hesaplar var eloma oyunuma nasıl düştüklerinide anlamadım ama görmeniz lazım felaket kötüler son 2 haftada mahvettiler oyun zevkimiben özellikle ticket attım bi kaç kişiyi virüs nedeniyle henüz ilgilenemiyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?