yok hacı hep böyleskorlardan kimin ne tarz yorumlar yaptığını tahmin edebiliyorum bu tamamen her gün denk geldiğim bir olay aşırı can sıkabilecek bir durum mentalini koruyabildiğin sürece problem olmuyor unlucky go next tarzı kafa yapısına büründüm ben bu olayları yaşaya yaşaya geçmiş olsun dostum bir daha ki maça yaparsın sıkma canını
zaten alışınca normal karşılıyor insan bu tür insan dışı varlıklarıyok hacı hep böylesorun yok ama hallediyoruz
27/7 miiöğreticiyi cekerken yaşadıgım olay. saçmalık rezillik. Feedlediği halde hakaret üstüne pre oldukları için ben rep yiyorum. hiç konuşmadıgım halde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
klasik lol oyuncuları ama tr ile alakası varAnormal bir durum yok, TR sunucusuyla alakalı bir durumda yok.
euw da da var bunlar kankam tr ye has bi özellik değilklasik lol oyuncuları ama tr ile alakası var
öğreticiyi cekerken yaşadıgım olay. saçmalık rezillik. Feedlediği halde hakaret üstüne pre oldukları için ben rep yiyorum. hiç konuşmadıgım halde
tr server da yaşadıklarım saçmalıklar bitmiyor ki, adamı sinir ederler oyundan soğuturlaröğreticiyi cekerken yaşadıgım olay. saçmalık rezillik. Feedlediği halde hakaret üstüne pre oldukları için ben rep yiyorum. hiç konuşmadıgım halde
Demir eloda ne bekliyodun?CİDDİ DEĞİLSİNDİR
sana denk gelmemiş demek ki kral çok yaşadım ama tr de bu olay daha fazla tabii ki inkar etmiyorumEUW DA HİÇ YAŞAMADIM DİA 1
Klasik tröğreticiyi cekerken yaşadıgım olay. saçmalık rezillik. Feedlediği halde hakaret üstüne pre oldukları için ben rep yiyorum. hiç konuşmadıgım halde
euw de yaşamamanın sebebi fresh hesap açıp silver golddan başlamanEUW DA HİÇ YAŞAMADIM DİA 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?