Tr serveri rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani tr serveri her yerde rezil tek bu oyunda olsa neyse ama bu olay can sıkmaya başladı toxic oyuncular vs

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
TR'de Dia1 rankım dia da aynı hiç farkı yok özellikle 3 ve 4 1 olunca biraz rahatladım daha az sinir oluyorum. Şuan da west kasıyorum P4 oldum orda dia olduğum an TR'de ki hesabı satıcam bu kadar egoist kendini Allah sanan oyuncu kitlesi olamaz hiç bir sunucuda.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
TRlik bir durum değil, tüm skorlar sende kalmış. Rakip takımda senin öldüğünde oyunun biticeğini bildiği için oyunu bitirip kazanmışlar. Ayrıca herkes kötü bir maç yada kötü bir gün geçirebilir. Sunucuyla alakasını anlamadım.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şaşırmadım genel olarak riot oyunlarının kitlesi bu şekilde maalesef oynanılmıyor bunlar yüzünden sen içinden geçmeye bak boşver sustur bütün takımı en iyisi kafan rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
TR pişmanlıktır 3 yıldır EUW'dayım kafam rahat.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Türk insanının bir kısmı gerçekten salak olabiliyor lolüde zaten 14 25 yaş arasaı oynadığı için ergenlik dönemindeki insanların içindeki canavarı çıkarmasıyla sonuçlanabiliyor tr serverindeki olaylar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
altının üstüne çıkınca biraz rahatlıyosun ama demir bronz salak kaynıyor

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu sunucu neden böyle ya

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
TRlik bir durum değil, tüm skorlar sende kalmış. Rakip takımda senin öldüğünde oyunun biticeğini bildiği için oyunu bitirip kazanmışlar. Ayrıca herkes kötü bir maç yada kötü bir gün geçirebilir. Sunucuyla alakasını anlamadım.
boşver sen kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
klasik tr ne bekliyorsun knk weste geç derim en iyisi bu

Üye
3 HİZMET YILI
kanka artık lol oynarken girer girmez all mute atmak zorundayız çok değişik insanlar oynuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
çok değişik insanlar var daha dk 5 de küfür edip insanı oyundan soğutan veletler caiması bulunmaktadır vb. soysuz anneci kişilerde olmaktadır bunlar lol de annesi babası çocukla ilgilenmeyip pc başına bırakan sorumsuz insanların eseri olan kişiler

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
skorlardan kimin ne tarz yorumlar yaptığını tahmin edebiliyorum bu tamamen her gün denk geldiğim bir olay aşırı can sıkabilecek bir durum mentalini koruyabildiğin sürece problem olmuyor unlucky go next tarzı kafa yapısına büründüm ben bu olayları yaşaya yaşaya geçmiş olsun dostum bir daha ki maça yaparsın sıkma canını
şaşırmıyoz artık

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sadece tr değil elo+tr problemi olmuş biraz

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam o skorlar her şeyi belli ediyor 😂 gercek üzülüyorum bu tarz insanlara :/ hayir birde neyini replicek abi kendisi feedleyip :(

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
işte bu yüzden rekabetçi oyunlarda dereceli girmiyorum :D 2 tane aptal pre gelip feedler sonra ormancıya nerdesin a**** diye saydırır olan lplere olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bende 34/6 Oynadığım Shaco maçını kaybettim kanka adamlar o kadar kötü ki sadece safe kalsalar ölmeseler yine iyi ne görüş var ne oyun takibi ne objektiflere yardım rezillik yani plat elo bide bronz silver olsa neyse dicem REZALET.
Post automatically merged:

Westte de bu durum var ama daha az ve en azından akıllarını kullanıyor insanlar ben bu TR serverini çözemedim iyi takım geldi mi çekişmeli olsun yine kaybedelim sıkıntı yok ama adam karşısındaki adama 3 kere ölüp bana küfürler yağdırıyor TR De Jungle main olmayın oldurmayın kanka başka bişey de demiyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam trde oyun kültürü gelişmemesi böyle tipler yüzüne genelde muteleyip geçiyorum sizlik bı sıkıntı değil zaten istatislikler bunu rahatça ifade ediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...