Onaylı Üye
yani tr serveri her yerde rezil tek bu oyunda olsa neyse ama bu olay can sıkmaya başladı toxic oyuncular vs
oynadığın elo ve tr birleşinceöğreticiyi cekerken yaşadıgım olay. saçmalık rezillik. Feedlediği halde hakaret üstüne pre oldukları için ben rep yiyorum. hiç konuşmadıgım halde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TRlik bir durum değil, tüm skorlar sende kalmış. Rakip takımda senin öldüğünde oyunun biticeğini bildiği için oyunu bitirip kazanmışlar. Ayrıca herkes kötü bir maç yada kötü bir gün geçirebilir. Sunucuyla alakasını anlamadım.PLATTA BÖYLE TRDE
boşver sen kardeşimTRlik bir durum değil, tüm skorlar sende kalmış. Rakip takımda senin öldüğünde oyunun biticeğini bildiği için oyunu bitirip kazanmışlar. Ayrıca herkes kötü bir maç yada kötü bir gün geçirebilir. Sunucuyla alakasını anlamadım.
şaşırmıyoz artıkskorlardan kimin ne tarz yorumlar yaptığını tahmin edebiliyorum bu tamamen her gün denk geldiğim bir olay aşırı can sıkabilecek bir durum mentalini koruyabildiğin sürece problem olmuyor unlucky go next tarzı kafa yapısına büründüm ben bu olayları yaşaya yaşaya geçmiş olsun dostum bir daha ki maça yaparsın sıkma canını