Cin Padişahı
Süper Üye
aga şuan geçtim ztn hesabımı açtım client yükleniyor tr de bi maça vlad geliyor hiç bişey yazmıyor karakter seçim ekranında lanesi jungle son an tutuştur alıyor ve mide geçiyorWeste geç derim hocam plat elolarda fazla troll yok ama tabi ara sıra çıkabiliyor.
En iyisini yapmışsın geçerek. Bende zamanında böyle bi konu açtım bi kaç arkadaş benim kötü oynadığımı öne sürerek laf yapmışlardı ama diyorum ki onlarada bi insan neden ashe sup yapar kiaga şuan geçtim ztn hesabımı açtım client yükleniyor tr de bi maça vlad geliyor hiç bişey yazmıyor karakter seçim ekranında lanesi jungle son an tutuştur alıyor ve mide geçiyorniye böyle bi mallık yapma gereği duydun diye tepki gösterince /all dan CinXPadiişah allaha kitaba sövüüyor reportlayın ana bacı bırakmadı neyse daha olayı anlatamıyom daha fazla düşünüp tilt olmak istemiyom aklı olan west geçsin
ensoulsharpa geçip ban yemedin demek, sallama biraderBak şimdi TR'yi bıraktım şimdide WEST'i bırakıcam galiba bu hile ile pek çok karakter denedim hatta başka bir hile ki adı EnshoulSharp'a geçtim sırf ban yemek için WEST'ten ama bir türlü yemedim ne yapacağım bilmiyorum her oyunumda MID Yasuo ile ve ne kadar baskın yedim ki çok fazla en son 6'yı saymıştım kısaca LoL'ü bırakıcam gibi...
Bence bi insan tek bi oyun oynamamalı canı sıkılır yani hep aynı şey der insanbence başka sunucuya geçme direk pupg başla ben öyle yaptım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?