Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
reis çok haklısın orman dönerken çarp almış bir adam gelip ormanıma çarp atıyor çok sinir bozu sana hak veriyorum güzel kardeşim ama geçebilirsin ama ordada türk var yani türklerden kaçamasın
dostum zorluk acısından euw bronz-silver-gold rankları tr ile eşit derecede sadece kanser insanlar yok ama asıl zorluk ve kaliteli maçlar plat 1 -elmas 2 arasında gerçekleşiyor
dostum her serverda aynı tür oyuncular hep oluyor aslında bunun kümeylede pek alakası olmuyor her eloda var toxic gamerlar senin yapman gereken soloq oynuyorsan kendin gibi bi oyuncu daha bulup o oyunu 2kişi yönetebilmek
Beyler oyun son zamanlarda çok troll olmaya başladı zaten riot bu konu hakkında çok çalışma yapıyor umarım iyi haberler yakında gelir nerde o 3. 4. Sezon zamanları
Ben euw de oynuyorum. Benim düşüncem euw gold elo ile tr dia elo aynı. Tr serverinde çok fazla küfürlü sohbet oluyor ve genelde herkes doğru rapor kullanmadığı için ban yemiyorlar. Euw geçmeni öneririm eğer tr yi beğenmiyorsan.