Tr sunucusu ve Euw daki ping değerim aynı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba. Laptoptan wifiyle bağlanıyorum modemle aramda 5 metre var yada yok önceden böyle değildi fakat aniden bir artış oldu pingimde ve böyle sabit kaldı.Bugün test etmek için girdim çünki csgo falan oynarken 70 sabit euw da da aynıymış acaba yanlış olan birşeyler mi var düzeltmem gereken yardımcı olurmusunuz lütfen

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
leptoba neti kabloyla bağla daha verimli alırsın veriyi ve pingin azalır euw da da aynı evet o konuyu bende duydum

Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Konu büyük ihtimal Wi-fi den kaynaklanan birşey ve ya internet dağıtıcısından kaynaklanan birşey devam ederse müşteri hizmetlerini ara derim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum kablo kullanmaya özen göster arasında çok fark var çünkü sorunun wifiden kaynaklı olduğunu düşünüyorum iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
csgo tr sunucusu diye bir kavram yok diye biliyorum probleminin ne olduğu anlamadım. Biraz açıklayabilir misin ?
Tr sunucusu olmadıgını biliyorum avrupa sunucusu olan oyunlarda aynı pingi alıyorum lol tr sunucusuyla , ilimi soran olmuşlar Kıbrısta yaşıyorum buranın altyapısı kötü evet fakat rezidans bi apartmanda kalıyorum ev benim olmasına rağmen apartmanın sahibinin anlaşma yaptığı internet sunucusundan almak zorundaymışım, salona bir tane altyapı kablosu çekmişler onuda wifi dağıtıcısına bağlıyabiliyorum sadece adamları arayıp odalara da kablo çektirmek istediğimi söylediğimde metresine 15 artı bağlama ücreti gibi saçma sapan bir fiyat söylediler bende gerek bulmadım,ilk zamanlar güzeldi fakat böyle gidince sıkıntı yaşadım. Apartmanın damı kilitli şerefsizler anahtarıda vermiyorlar öbür türlü balkona bağlamam lazım onun içinde kablo sarkıcak ve apartmanın sahibi anlicak bende bilmiyorum açıkcası ne yapacağımı fakat sözleşmede böyle birşey yok yani benim anlaşma yaptıgım dağıtıcıdan alıcaksın interneti diye
Post automatically merged:

Tr sunucusu olmadıgını biliyorum avrupa sunucusu olan oyunlarda aynı pingi alıyorum lol tr sunucusuyla , ilimi soran olmuşlar Kıbrısta yaşıyorum buranın altyapısı kötü evet fakat rezidans bi apartmanda kalıyorum ev benim olmasına rağmen apartmanın sahibinin anlaşma yaptığı internet sunucusundan almak zorundaymışım, salona bir tane altyapı kablosu çekmişler onuda wifi dağıtıcısına bağlıyabiliyorum sadece adamları arayıp odalara da kablo çektirmek istediğimi söylediğimde metresine 15 artı bağlama ücreti gibi saçma sapan bir fiyat söylediler bende gerek bulmadım,ilk zamanlar güzeldi fakat böyle gidince sıkıntı yaşadım. Apartmanın damı kilitli şerefsizler anahtarıda vermiyorlar öbür türlü balkona bağlamam lazım onun içinde kablo sarkıcak ve apartmanın sahibi anlicak bende bilmiyorum açıkcası ne yapacağımı fakat sözleşmede böyle birşey yok yani benim anlaşma yaptıgım dağıtıcıdan alıcaksın interneti diye
Örneğin 50 km uzaklıktaki mağusada 35 ping sabit alıyordum farklı internet sunucusundan sanırım internet şirketiyle ve wifiyle alakalı bi sorun dağıtıcı alıp kendim odaya salondan kablo çekmem gerek onuda bayağı dolaştırarak çekmem gerek heralde ucuza kablo edinebileceğim bir yer varmı
Post automatically merged:

win update yapıyor olabilir onu kontrol et
Hepsini yaptım baktım bilgisayarla alakalı olan herşeyi kayıt defterine kadar ne kadar youtubeda video varsa yaptım fakat sonuç aynı

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aynı olay pubgm dede oluyor avrupada 50 ms alıyorsam asyadada bazenlerı aynı ms yı gosterıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...