Onaylı Üye
Tr sunucusu olmadıgını biliyorum avrupa sunucusu olan oyunlarda aynı pingi alıyorum lol tr sunucusuyla , ilimi soran olmuşlar Kıbrısta yaşıyorum buranın altyapısı kötü evet fakat rezidans bi apartmanda kalıyorum ev benim olmasına rağmen apartmanın sahibinin anlaşma yaptığı internet sunucusundan almak zorundaymışım, salona bir tane altyapı kablosu çekmişler onuda wifi dağıtıcısına bağlıyabiliyorum sadece adamları arayıp odalara da kablo çektirmek istediğimi söylediğimde metresine 15 artı bağlama ücreti gibi saçma sapan bir fiyat söylediler bende gerek bulmadım,ilk zamanlar güzeldi fakat böyle gidince sıkıntı yaşadım. Apartmanın damı kilitli şerefsizler anahtarıda vermiyorlar öbür türlü balkona bağlamam lazım onun içinde kablo sarkıcak ve apartmanın sahibi anlicak bende bilmiyorum açıkcası ne yapacağımı fakat sözleşmede böyle birşey yok yani benim anlaşma yaptıgım dağıtıcıdan alıcaksın interneti diyecsgo tr sunucusu diye bir kavram yok diye biliyorum probleminin ne olduğu anlamadım. Biraz açıklayabilir misin ?
Örneğin 50 km uzaklıktaki mağusada 35 ping sabit alıyordum farklı internet sunucusundan sanırım internet şirketiyle ve wifiyle alakalı bi sorun dağıtıcı alıp kendim odaya salondan kablo çekmem gerek onuda bayağı dolaştırarak çekmem gerek heralde ucuza kablo edinebileceğim bir yer varmıTr sunucusu olmadıgını biliyorum avrupa sunucusu olan oyunlarda aynı pingi alıyorum lol tr sunucusuyla , ilimi soran olmuşlar Kıbrısta yaşıyorum buranın altyapısı kötü evet fakat rezidans bi apartmanda kalıyorum ev benim olmasına rağmen apartmanın sahibinin anlaşma yaptığı internet sunucusundan almak zorundaymışım, salona bir tane altyapı kablosu çekmişler onuda wifi dağıtıcısına bağlıyabiliyorum sadece adamları arayıp odalara da kablo çektirmek istediğimi söylediğimde metresine 15 artı bağlama ücreti gibi saçma sapan bir fiyat söylediler bende gerek bulmadım,ilk zamanlar güzeldi fakat böyle gidince sıkıntı yaşadım. Apartmanın damı kilitli şerefsizler anahtarıda vermiyorlar öbür türlü balkona bağlamam lazım onun içinde kablo sarkıcak ve apartmanın sahibi anlicak bende bilmiyorum açıkcası ne yapacağımı fakat sözleşmede böyle birşey yok yani benim anlaşma yaptıgım dağıtıcıdan alıcaksın interneti diye
Hepsini yaptım baktım bilgisayarla alakalı olan herşeyi kayıt defterine kadar ne kadar youtubeda video varsa yaptım fakat sonuç aynıwin update yapıyor olabilir onu kontrol et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?