[TR] Trade Hub Kullanım Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Forumumuzda alım ve satımı daha güvenli hale getirmek için kuralları ve bu metni okumalısınız. Alım ve satımlarda dolandırılma durumuna karşı satımın veya alımın gerçekleştiği andan ekran görüntüsü veya video ile belgelendirmeniz yararınıza olacaktır. Bir dolandırıcılık durumunda bu kanıtlar olmadan alıcı veya satıcıya işlem uygulanamaz, zarar size aittir.

Trade başlangıcı:

Ticaret başlamadan önce ticareti yapacağınız üyenin profilinden trade oranına ve trade geçmişine bakarak bir fikir sahibi olabilirsiniz.

mh1.png

Trade sisteminin kullanım amacı:

Satıcı ve alıcıyı korumayı amaçlar trade sisteminin kullanımı zorunlu değildir ancak kullanmanız yararınıza olacaktır. Satış sonrasında olabilecek herhangi bir sorunda bu sistem sizin zararınızı karşılamaz ancak zarara uğratan taraf kurallara göre cezalandırılır. Trade nasıl başlatılır ve puanlanır detaylı açıklama için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Adım 1: Trade yollamak için öncelikle trade yollayacağınız konuya girin. Ardından "Send Trade Request" butonuna tıklayın.

ss1.png

Adım 2: Trade kurallarını kabul ettiğinizi onaylayın ve trade isteğini yollayın.

ss2.png

Adım 3: Gönderdiğiniz trade isteğini burada göreceksiniz isterseniz iptal edebiliriniz.

ss3.png

Adım 4: Trade isteği gönderdiğiniz kullanıcı trade isteği aldığına dair bir bildirim alacak.

ss4.png

Adım 5: Trade isteğini alan kullanıcı bildirimden veya trade sayfasından trade isteğine giderek trade isteğini kabul edebilir veya reddedebilir.

ss5.png

Adım 6: Trade isteğiniz kabul edilirse alışveriş tamamlandıktan sonra trade sayfasından puanınızı verebilirsiniz. Trade puanı açıklamasına kişisel bilgi veya ürün bilgisi yazılmamalıdır. (Puanlama isteğe bağlıdır her trade puanlanmak zorunda değildir).

ss6.png

Adım 6.1: Trade puanınızı bu kısımdan belirleyebilirsiniz.
Pozitif : +1 puan verir
Neutral: 0 trade puanını etkilemez
Negaitf: -1 puan verir.

ss6.1.png

Adım 7: Trade sonucunu ve geçmişini buradan görebilirsiniz.

ss7.png

Adım 8: Trade sayfasında gönderdiğiniz, aldığınız trade isteklerini ve trade işlem geçmişinizi görebilirisiniz.

ss8.png

Adım 9: Verdiğiniz trade puanı ve açıklaması kullanıcı/satıcının profilinde gözükecektir.

ss9.png

Ekli dosyalar

• trade1.png
    trade1.png
    36.5 KB · Görüntüleme: 181
Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...