tr gold 4, westte eski bi hesap vardı silver 3 ama muhtemelen west için fresh hesap açıp girerim.dostum rankın ne west de
Olabilir. Kaç kişisinizEsnek kasıyor musun?
gonderdim hocamMerhaba, bende sc*rpt kullanıyorum. Genellikle Jungle Karthus oynuyorum yada Mid Viktor. Belki bot prede yapabiliriz. Lig kasabileceğim duo arıyorum.
Discord: friwol#7772
tr gold 4, westte eski bi hesap vardı silver 3 ama muhtemelen west için fresh hesap açıp girerim. Esnek veya tek çift farketmez ikisi de olabilir.hocam esnekmi giriyoruzsunuz yoksa tek çiftmi ? onun dışında tr ve west rankınızı belirtmemişsiniz .
TR'den esnek giriyoruz aradatr gold 4, westte eski bi hesap vardı silver 3 ama muhtemelen west için fresh hesap açıp girerim. Esnek veya tek çift farketmez ikisi de olabilir.
west de rankım elmas gırebılır mıyız kitr gold 4, westte eski bi hesap vardı silver 3 ama muhtemelen west için fresh hesap açıp girerim.
Bazen 3 bazen 5 giriyoruz ama minimum plat elo olması gerekiyor.Olabilir. Kaç kişisiniz
Tr için nick bırakır mısın özelden knkMerhaba, bende sc*rpt kullanıyorum. Genellikle Jungle Karthus oynuyorum yada Mid Viktor. Belki bot prede yapabiliriz. Lig kasabileceğim duo arıyorum.
hocam isdek atım kabul et girelim beraberMerhaba, bende sc*rpt kullanıyorum. Genellikle Jungle Karthus oynuyorum yada Mid Viktor. Belki bot prede yapabiliriz. Lig kasabileceğim duo arıyorum.