kaç heroplat 3 60+ kostümlü yüksek mmr lı hesap var boş zamanlarımda oynadığım bir hesap teklifin varsa özelden yazabilirsin.2014 hesabı
fiyatplatin 2 var 57 mmr 24 kostümlü son gelen etkinlik satın alındı para yatırılıp gayet kaliteli 69 seviye tr ucuza bırakabilirim
istersen hesabı gösterebilirim ona göre fiyat belirleriz seninle ? burdan yazmam dogrumu bilmiyorum
ama kafam 350 civarı bir fiyat var çünki hesabın içerisinde prime gaming de var ve her ay olarak alıyordum yani xp takviyesi de var hesabın içerisinde
150 tl ye zümrüt satılıyorlar kanka plat hesaba 350 demen garipistersen hesabı gösterebilirim ona göre fiyat belirleriz seninle ? burdan yazmam dogrumu bilmiyorum
Post automatically merged:
ama kafam 350 civarı bir fiyat var çünki hesabın içerisinde prime gaming de var ve her ay olarak alıyordum yani xp takviyesi de var hesabın içerisinde
150 tl ye botted zümrüt alırsın kanka150 tl ye zümrüt satılıyorlar kanka plat hesaba 350 demen garip
sezon 9 hesabı şuanki ligi zümrüt150 tl ye botted zümrüt alırsın kanka
Ben sadece rankı için satmıyorum hesabımın içerisindekiler çok değerli ve zümrüt olmakta birşey yoksezon 9 hesabı şuanki ligi zümrüt150 yazmış adam