Arkadaşlar ben trainer yapmaya çalışıyorum bildiğiniz gibi emek istiyor. Yapan arkadaşlardan özendim. Bende kendim neden yapmıyorum dedim
Fakat youtube da videoları izledim hiçbirini yapamadım, güncel videolar var mı? bildiğiniz,tavsiye ettiğiniz? izlediğim kadarıyla bütün arkadaşlar basit oyunlarda yapmış. Ben biraz daha zor oyunlarda yapmaya çalışıyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bunun neresi zor onu anlamıyorum gir ilk önce internetden "visual studio c# add keyboard key controls" yaz araştır sonra bu videoyu izle:
visual studio c# add keyboard key controls
arkadaş bir seriye başlamış, faydalı olacağını düşünüyorum. Yabancı kaynak olması seni engellemesin, programlamada çoğu zaman yabancı kaynaklardan yararlanmak daha faydalı olur.
Bunun neresi zor onu anlamıyorum gir ilk önce internetden "visual studio c# add keyboard key controls" yaz araştır sonra bu videoyu izle:
arkadaş bir seriye başlamış, faydalı olacağını düşünüyorum. Yabancı kaynak olması seni engellemesin, programlamada çoğu zaman yabancı kaynaklardan yararlanmak daha faydalı olur.
Post automatically merged:
Bahsettiğin "visual studio c# add keyboard key controls" teriminin Trainer kodlama ile ne ilgisi var acaba??