Trainer (Hakkında)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben trainer yapmaya çalışıyorum bildiğiniz gibi emek istiyor. Yapan arkadaşlardan özendim. Bende kendim neden yapmıyorum dedim
Fakat youtube da videoları izledim hiçbirini yapamadım, güncel videolar var mı? bildiğiniz,tavsiye ettiğiniz? izlediğim kadarıyla bütün arkadaşlar basit oyunlarda yapmış. Ben biraz daha zor oyunlarda yapmaya çalışıyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bunun neresi zor onu anlamıyorum gir ilk önce internetden "visual studio c# add keyboard key controls" yaz araştır sonra bu videoyu izle:
visual studio c# add keyboard key controls

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkadaş bir seriye başlamış, faydalı olacağını düşünüyorum. Yabancı kaynak olması seni engellemesin, programlamada çoğu zaman yabancı kaynaklardan yararlanmak daha faydalı olur.
Post automatically merged:

Bunun neresi zor onu anlamıyorum gir ilk önce internetden "visual studio c# add keyboard key controls" yaz araştır sonra bu videoyu izle:

Bahsettiğin "visual studio c# add keyboard key controls" teriminin Trainer kodlama ile ne ilgisi var acaba??

Üye
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkadaş bir seriye başlamış, faydalı olacağını düşünüyorum. Yabancı kaynak olması seni engellemesin, programlamada çoğu zaman yabancı kaynaklardan yararlanmak daha faydalı olur.
Post automatically merged:

Bahsettiğin "visual studio c# add keyboard key controls" teriminin Trainer kodlama ile ne ilgisi var acaba??
Videolar Gayet Yararlı :)

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Basit işleri yaparak profesyonel olabilirsin, önce kolay olanları dene geliş sonrasında profesyonel olma yolunda yürü.

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kodlama İşlemi Gerçekten Zor Hangi Oyun İçin Trainer Yapacaksın?

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Ben trainer demiştim ama siz başka video atmışsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...