Transformice 1.615 Güncel MultiHack PenthosFelix (9.01.2021)

• Konuyu başlatan Bjorn Lothbrok
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
zamanında oynardım nostalji yapmak için indiricem ve denicem hadi bakalım şimdiden elinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merci je cherchais exactement ça tu régales mon reuf

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Reis bu transformice nerden iner bi de 7.2 şart mı tavsiye ediyorsunuz ama bi de hilenin ban riski varmı? çok güzel bi hesabım varda

Bjorn Lothbrok

B
Reis bu transformice nerden iner bi de 7.2 şart mı tavsiye ediyorsunuz ama bi de hilenin ban riski varmı? çok güzel bi hesabım varda

Hile dediğiniz şey başlı başına bir risktir zaten. Her hilede olduğu gibi bunda da risk var ya riski göze alarak kullanın yada yan hesap açın size kalmış bir durum rarı indirirsen içerisinde hem tfm launcher var hemde cheat table sen sadece cheat engine sürümlerinden birini indireceksin 7.1 veya 7.2 sürümlerinden birini indirebilirsin farketmez hangisinde sıkıntı yaşamaz isen.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
health in your hands it'll come in handy

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cok güzel olmuş gercektende elerinize aglık teşekür ederiz iyi günler

Üye
5 HİZMET YILI
video açılmıyor bende çalışmıyor nasıl çalıştırıcam yardımcı olursanız sevinirim

Süper Üye
6 HİZMET YILI
video açılmıyor bende çalışmıyor nasıl çalıştırıcam yardımcı olursanız sevinirim

Rar dosyasını indir, İçinden 2 dosya çıkacak birisi tfm launcher diğeri cheat table. Cheat engine 7.2 yi indirip (7.1 de olabilir ancak crash olabiliyor o sürümde.) cheat table'e çift tıkla tfm launcherı seç gelen uyarıya evet de, hileler açılacak tfm launcherda iken hileleri aktif et daha sonra hesaba giriş yap.

Üye
5 HİZMET YILI
Rar dosyasını indir, İçinden 2 dosya çıkacak birisi tfm launcher diğeri cheat table. Cheat engine 7.2 yi indirip (7.1 de olabilir ancak crash olabiliyor o sürümde.) cheat table'e çift tıkla tfm launcherı seç gelen uyarıya evet de, hileler açılacak tfm launcherda iken hileleri aktif et daha sonra hesaba giriş yap.
Evete tıkladıktan sonra hileleri açmaya tıklıyorum cheat engine donuyor tıklanmıyor :( 7.2 kullanıyorum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
sunucudan sürekli atması normal mi? oldu şuan

Anti-dcleri aktif et. Eğer buna rağmen atıyorsa fix yeme ihtimali olabilir bende denerim sonra şuan internetim iptal ve bağlatmam gerektiği için deniyemiyorum. Eğer sonuç bende de aynı olursa başka bulmaya çalışırım bende sunucudan atma olmadı ama epey hafta geçti üzerinden malum.

Edit: Mobil veriden baktımda Fix.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...