- Yasaklandı
5-6 yıl sonra hile için bende giriyorum böyle daha iyiymiş xdvay be transformice zamanında çok oynardım
5-6 yıl sonra hile için bende giriyorum böyle daha iyiymiş xdvay be transformice zamanında çok oynardım
Reis bu transformice nerden iner bi de 7.2 şart mı tavsiye ediyorsunuz ama bi de hilenin ban riski varmı? çok güzel bi hesabım varda
video açılmıyor bende çalışmıyor nasıl çalıştırıcam yardımcı olursanız sevinirim
Evete tıkladıktan sonra hileleri açmaya tıklıyorum cheat engine donuyor tıklanmıyorRar dosyasını indir, İçinden 2 dosya çıkacak birisi tfm launcher diğeri cheat table. Cheat engine 7.2 yi indirip (7.1 de olabilir ancak crash olabiliyor o sürümde.) cheat table'e çift tıkla tfm launcherı seç gelen uyarıya evet de, hileler açılacak tfm launcherda iken hileleri aktif et daha sonra hesaba giriş yap.
Evete tıkladıktan sonra hileleri açmaya tıklıyorum cheat engine donuyor tıklanmıyor7.2 kullanıyorum
sunucudan sürekli atması normal mi? oldu şuan7.1 deneyin veya daha alt sürümleri açıkçası bu durumla karşılaşmadım şahsen.
sunucudan sürekli atması normal mi? oldu şuan