- Yasaklandı
-
Banlı Üye
tabiki sorunun nedir bir hileyle alakalımı ?ben öneririm ama sende benim sorunuma yardımcı olursan
Ben de bekliyorum...
Kesinlikle önermem kullanamayın.Bende fly hack kullanmıştım,lk maçın sonunda reporttan ban yedim.Report sistemi çok etkili o yüzden denemeyin bile.
kardes o yazı eğer yeşil renkteyse olmus demektir loader tamamen kapat 2 3 bilmedin 5 dk bekle sonra geri aç aynı şeyleri yap o yazı gelmezBen hileyi load dediğimde site açılmıyor kendim onay sistemi onayı falan yapıyorum oluyor ama sonda şöyle bi yazı geliyor ^^approve successfull dont close site and wait for a second please when this popup closed everything done^^ lütfen yardım edin
ben oyunu trollemeden pey kasarak oynuyorum normal bi şekilde oynadım 4 5 ay ban yemedimKesinlikle önermem kullanamayın.Bende fly hack kullanmıştım,lk maçın sonunda reporttan ban yedim.Report sistemi çok etkili o yüzden denemeyin bile.
teşşekür ederimBen kendim kodluyordum ancak ara verdim bir ara bakabilirim güzel kardeşim.
Kardeşim Sitede Biraz Bekliceksin Waiting Game Dediğinde Kapatıp Oyuna GirceksinBen hileyi load dediğimde site açılmıyor kendim onay sistemi onayı falan yapıyorum oluyor ama sonda şöyle bi yazı geliyor ^^approve successfull dont close site and wait for a second please when this popup closed everything done^^ lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?