Puffin
Süper Üye
nası yüklüyoruz hocam 20 tl yi
öyle bir seçenek koymazlar bence çok fırsatçı olur diyeeğer trendyol kullanmayan arkadaşınız varsa hesap açıp parasını size aktarmasını isteyebilirsiniz , pinle alakası olan bir durum değil hesabındaki parayı sizin hesabınıza gönderebiliyor olması lazım .
19 olsa kabul etmiyor mutam 20 tl ye alamıyorum ben
evet mobilden yapınca çalışıyor gerçekten doğru ama kargoyla toplam 19 u geçmesin19 olsa kabul etmiyor mu
ben herşeyi yaptım bana gelmedi tavsiyen var mıevet mobilden yapınca çalışıyor gerçekten doğru ama kargoyla toplam 19 u geçmesin
ya öyle bir şey yok bence kim uydurduDostum farklı Tr numaralarından sms nasıl alcaz
ya öyle bir şey yok bence kim uydurduDostum farklı Tr numaralarından sms nasıl alcaz
güvenli diyosun ben gerekeni yaptım bana vermedi 20 tl yikardeş trendyol güvenli ve saglam sıkıntı cıkmaz 20 tl ye ne alcan ki![]()
ben yaptım kerdi kartı cıkıyor nedendir reisArkadaşlar Öncelikle Alıcağınız şeyin kargo dahil 20 TL yi geçmemesi lazım ama isterseniz şöyle bişe de yapabilirsiniz Trendyol cüzdanımdan bakiye yükleye basarsınız ordan bakiye yüklersiniz 25 tl lik şeyi 5 tl ye almış olursunuz böyle de kullanabilirsiniz