Trendyoldan 20 tlnizi aldınızmı arkadaşlar. Trendyol telefon numarasını doğrulayanlara 20 tl tredyol parası veriyor ve kullanabiliyorsunuz kaçırmadan sizde alın. İsterseniz 20 tleye kargo parası dağil neler alabileceğinizide ekleyebilirim
ben 3 tane numaradan 3 şipariş verdim hala çalışıyor link yok mobıl uygulamayaı yüklemeniz gereklink atarsan bakayim bende deneiyim varmı
yok alamıyosun ilk kez alıyosan kargo ücreti 3.99 tl fiyar 23 tl oluyor ödemiyor. Kargo dahil 20 olması lazım 19.99 felandirek 20 tl lik bir şey alabiliyor muyuz? kargo paralı falan
maalesef dene görürsün20 tlmi kanak gel ben sana 100 tl verim d
Post automatically merged:
nasıl ya 19.99 ben 20 tl isterim dDÇDÇ
Post automatically merged:
aynen banada atarsan sevinirim
0 çok iyi kargo parası ücretsiz mi yoksa bizim ürün+kargo için mi 20 tl orasını aydınlatabilir misinTrendyoldan 20 tlnizi aldınızmı arkadaşlar. Trendyol telefon numarasını doğrulayanlara 20 tl tredyol parası veriyor ve kullanabiliyorsunuz kaçırmadan sizde alın. İsterseniz 20 tleye kargo parası dağil neler alabileceğinizide ekleyebilirim like atarsanız.
ilk kez alışveriş yapıyosan kargo parası 3.99 oluyor kargo parası + ürün 20 tl geçmemesi gerek0 çok iyi kargo parası ücretsiz mi yoksa bizim ürün+kargo için mi 20 tl orasını aydınlatabilir misin
aynen cüzdan yerine gelince tel no istiyor ordan alınCüzdan yerine gelip ordan tel dogrulayıp alın.
ne demek iyi alışverişlereyw çok saol baya bişi aldım ücretsiz kargolu <3 <3 <3
Bilgi için sağ ol dostum bilmiyordum alışveriş yaparsam 20 TL'yi alırımTrendyoldan 20 tlnizi aldınızmı arkadaşlar. Trendyol telefon numarasını doğrulayanlara 20 tl tredyol parası veriyor ve kullanabiliyorsunuz kaçırmadan sizde alın. İsterseniz 20 tleye kargo parası dağil neler alabileceğinizide ekleyebilirim like atarsanız.