Trendyol yorum değerlendirme hilesi/Taktiği varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abilerim kardeşlerim ablalarim Trendyol değerlendirme /ürün almadan yorum hilesi var mıdır?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
trendyolda yazılan yorumlar ve hesapların her biri bir kullanıcıya ait olduğu için böyle bir durum mümkün değil dostum

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ürün almadan yorum atınca ne oluyor ki ?

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Trendyolda dahil diğer e ticaret sitelerinde ürünü almadan yorum yapılmıyor diye biliyorum:kaybear:

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum hilesi değil ancak bazı yöntemleri var bu işlemlerin. Ancak yapılması durumunda eğer site bunu farkederse, sanal mağazayı kapatıyo ve geri açmıyor. Cezalandırıyor bir nevi. Ben bir zamanlar E-Ticaret yaptığım dönemlerde bu yöntem ile mağaza puanı ve bazı ürünlere yorum, yıldız kasmışlığım olmuştu. Aralıklarla ve göze batırmadan yaptığım için herhangi bir yaptırım almadım. Kısacası, çevrende ki insanların hesabından alışveriş yapıyorsun gece geç saatlerde. Ürünün fiyatını 1 TL yapıyorsun, alışveriş yapıyorsun arkadaşının hesaından, sonra mağaza panelinden siparişi onaylayıp hazırlık sürecine getiriyorsun. Hazırlık süresinden çıkartmak için, kendin kafana göre ancak standartlara uygun bir kargo takip numarası giriyorsun. Daha sonrasında arkadaşına ürününüz yolda mesajı gidiyor. 1 gün sonra arkadaşın ürün elime ulaştı diyerek siparişi onaylıyor. Ve yorum yapma şansına sahip oluyor. Çünkü site algoritmasına göre arkadaşın ürünü satın aldı. Her sitenin işlem sırası farklı olabilir ama kısa bir beyin fırtınası ile bu konuda çözülemeyen bir durum söz konusu olamaz. En büyük olarak türkiyede bilinen 4 e-ticaret sitesinde de bu şekilde satışlarıma satış katmıştım :) Mümkün değil, imkanı yok diyenlere aldırma.Konu hakkında pek fikirleri yok. Bu işin içine hiç girmemiş insanlar böyle yöntemleri bilmez zaten, internette paylaşılan taktikler değil bunlar

Not ; Çakma mal, ayıplı mal v.s gönderdiğimizden dolayı mağazaya puan kasma ihtiyacı duymadık yanlış anlaşılmasın. Mağazamız yeniydi, organik yorumlarımız da sürekli olarak olumluydu ancak hızlı büyümek ve güvenilirliği arttırıp satışı hızlandırmak için tercih ettiğimiz bir yöntemdi. İşporta mağazaların eline geçmez umarım bu taktik, sonra gelsin salatalıklar, gelsin patlıcanlar :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Mümkün değil böyle bir şey.

RELIABLE WAITING FOR MONEY
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yok ama buna gerekte yok kullanmadıgın veya bilgi sahibi olmadığın bir konu hakkın da neden yorum yapasın ki

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yok reis yapılmaz oylet bişey

Hayat Kısa Dişlerin Varken Gülümse
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kendi açacağın hesabında 3-4 tane hesap açıp kendine sipariş verip kendin değerlendirme yapabilirsin ilk başlarda önemlidir

Üye
9 HİZMET YILI
Olsa bile fazla satış yapamassin gü,el ürünler yüklemelisin hocam kaliteli yani

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yok diye biliyorum ürünü alman şart yoksa sana sormuyor onun hakkında yorumunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...