Trendyol'da satılan Sarms ürünleri orijinal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Where there is a will there is a way
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar doğal bir vücut geliştirmeci ve antrenör olarak sürekli karanlık tarafa geçme fikirleri aklıma gelip duruyor. Her neyse geçen gün trendyolda öylesine arama yapayım dedim ve karşıma Sarms ürünleri satan bir sürü satıcı çıktı. Bunlar daha önce trendyolda yoklardı google da arayınca anabolikcin kapında steroid 99 gibi garip garip siteler karşımıza çıkıyordu ve çoğunluğunun legit olmadıgını sahte ürün sattığını söyleyen bir sürü yorum okudum daha önce. Daha önce satın almış olan, kullanan veya bilgi sahibi olan biri varsa bu ürünlerin orijinalliği hakkında yorum yapabilir mi? teşekkürler.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Body camiası genel olarak bu işlerin sanal ortamda yapılmasına karşılar yani sorduğunda muhtemelen %95'i bildiğinden şaşma tanıdığından al diyecekler benim ise fikrim şu yönde çok çok bu camianın içinde değilseniz alacağınız hemen hemen her ürün tr üretimi olacaktır yurtdısından ürün getiren 3-5 insan ya var ya yok kalanı tamamen kolpa veya tr üretimi ilaç satıyor. Almadan önce test yapıp alıp deneyip test yapmaktan başka çare yok açıkçası

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar doğal bir vücut geliştirmeci ve antrenör olarak sürekli karanlık tarafa geçme fikirleri aklıma gelip duruyor. Her neyse geçen gün trendyolda öylesine arama yapayım dedim ve karşıma Sarms ürünleri satan bir sürü satıcı çıktı. Bunlar daha önce trendyolda yoklardı google da arayınca anabolikcin kapında steroid 99 gibi garip garip siteler karşımıza çıkıyordu ve çoğunluğunun legit olmadıgını sahte ürün sattığını söyleyen bir sürü yorum okudum daha önce. Daha önce satın almış olan, kullanan veya bilgi sahibi olan biri varsa bu ürünlerin orijinalliği hakkında yorum yapabilir mi? teşekkürler.
Ya kullananlar bilir ya da satıcı. Kimsenin net bir cevap verebileceğini düşünmüyorum fakat bende biraz baktım az önce 2 farklı markanın birinin 30 ml si 1750 TL birinin 279 TL evet belki marka yüzünden fiyat farkı olabilir ama bunun bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum fiyat farklarına bakarak 3-5 ürün belirleyip internette detaylıca arama yapıp orjinallerinin ambalajları ile kıyaslayıp orjinal olup olmadığını anlayabilirsin, çoğu orjinal ürünle sahtelerinin arasında çok ufak ambalaj farkları oluyor belki oradan çıkarabilirsin ama onun dışında imkansız gibi bir şey.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yok değil orjinal filan sakın uzak dur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben aldım da pek begenmedim sahte gibi bişi diyemem

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
streoid ile kendini bitirme çok zararlı birşey hemde gençliğini yaşayamazsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Salondaki ptlerden arkadaşın varsa ona danış onlar çözer 😜

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
salonumda trendyoldan MK677 alan arkadaş var sahte geldiğini söylüyor muhtemelen tablet roidleri toz haline getirip gıda boyasıyla karıştırıyorlar, murat aktan birebir antrenörlük yapan bir isim geçen sene bütün sarmslar 700TL idi ama zam geleceğini söylemişti bana izmirde oturuyorsan onu araştırabilirsin yurtdışından getirdiğini iddia ediyor

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum sadece trendyol deil bi çoğu yerde orjinal değil o işlere girmemeni tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaş öyle ucuza testoya başlamıştı 3. ayda bıraktı suyla falan karıştıklarını söylüyo içindeki iddia edilen ürünün %30u falan oluyo diye biliyorum bunlara giriceksen iyi bi miktar parayı gözden çıkarmak gerek bence

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Trendyol üzerinde satılan Sarms ürünleri ile ilgili kesin bir yargıya varmak mümkün değildir. Trendyol, bir e-ticaret platformu olduğu için, birden fazla satıcı tarafından satılan ürünlerin orijinalliği konusunda garanti veremez. Ancak, Trendyol'un güvenli alışveriş politikaları ve satıcıların yorumlarına dayalı derecelendirme sistemleri mevcuttur. Bu nedenle, satın almadan önce satıcının derecelendirme puanını ve müşteri yorumlarını okuyarak satın alacağınız Sarms ürünlerinin kalitesi hakkında daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Maalesef, hızlı sonuçlar elde etmek isteyen insanların isteklerinden yararlanan birçok sahte satıcı var. Yeni bir takviye veya madde denemeden önce güvenilir bir sağlık uzmanıyla danışmak her zaman en iyisidir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Abi sakın trendyoldan yok n11den falan böyle ürünler alıp kullanmayın kendinize yazık edersiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valla oralardakı urunlerın orjınal oldugunu hıc sanmam kım bılır neler koyuyorlardır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum kesin güvenilir bir kaynak yurtdışından getirmiyor ise Türkiye sınırlarında tamamen saf sarms da steroid de bulamazsın yurtdışı diyenler de zaten yalan genelde etkisi az ülkedeki bütün ilaçların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...