Ya kullananlar bilir ya da satıcı. Kimsenin net bir cevap verebileceğini düşünmüyorum fakat bende biraz baktım az önce 2 farklı markanın birinin 30 ml si 1750 TL birinin 279 TL evet belki marka yüzünden fiyat farkı olabilir ama bunun bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum fiyat farklarına bakarak 3-5 ürün belirleyip internette detaylıca arama yapıp orjinallerinin ambalajları ile kıyaslayıp orjinal olup olmadığını anlayabilirsin, çoğu orjinal ürünle sahtelerinin arasında çok ufak ambalaj farkları oluyor belki oradan çıkarabilirsin ama onun dışında imkansız gibi bir şey.Merhaba arkadaşlar doğal bir vücut geliştirmeci ve antrenör olarak sürekli karanlık tarafa geçme fikirleri aklıma gelip duruyor. Her neyse geçen gün trendyolda öylesine arama yapayım dedim ve karşıma Sarms ürünleri satan bir sürü satıcı çıktı. Bunlar daha önce trendyolda yoklardı google da arayınca anabolikcin kapında steroid 99 gibi garip garip siteler karşımıza çıkıyordu ve çoğunluğunun legit olmadıgını sahte ürün sattığını söyleyen bir sürü yorum okudum daha önce. Daha önce satın almış olan, kullanan veya bilgi sahibi olan biri varsa bu ürünlerin orijinalliği hakkında yorum yapabilir mi? teşekkürler.
Tam olarak aldığın şeyin ismi nedir?ben aldım da pek begenmedim sahte gibi bişi diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?