Trigger bot for apex legends

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Apex için trigger/color botu olan var mı? piyasadakiler ölü çünkü.

Does anyone have a trigger or color bot for Apex legends? all sc. or sources outdates.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ücretsizlerin çoğu dediğin gibi ölü veya çalışmıyor. paralılar zaten o kadar para vermeye değmez şuan ücretsiz işe yarayan pixel bot veya aimbota aim assist e benzer birşey görmedim.

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sayın, @BlackGaddare
EAC, En iyi çalışan, hilenin tespit edilmesini önleyen ve yasaklara yakalanmadan oynayabilmeyi sağlayan usb ile boot atarak hileyi sisteme enjecte eden ve notepad ile çalışan bir hileyi engellediğinden beri piyasada doğru düzgün bir color aimbot yok.

Bulman zor ve ban yemen bir o kadar da çok.
Yinede arayaşında başarılar, iyi forumlar!

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sayın, @BlackGaddare
EAC, En iyi çalışan, hilenin tespit edilmesini önleyen ve yasaklara yakalanmadan oynayabilmeyi sağlayan usb ile boot atarak hileyi sisteme enjecte eden ve notepad ile çalışan bir hileyi engellediğinden beri piyasada doğru düzgün bir color aimbot yok.

Bulman zor ve ban yemen bir o kadar da çok.
Yinede arayaşında başarılar, iyi forumlar!
dediğin efi glow esp ve aimbot hilesi halen kullanabilirsin o hileyi ofsetleri güncelleyerek lakin 2 maçta ban yiyeceğin icin pek bi anlamı yok o tarz bi hile keşke tekrar gelse efso birşeydi tek sıkıntısı aimbot 60 fps altında düzgün calısmıyordu eğer 60 fps altında alırsan aimbot sapıtıyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu anda öyle trigger botlar mevcut fakat hepsi düzmece ve ban olasılığı yüksek oluyor.Ücretsizlerde bi o kadar saçma ya da çalışmıyor.Ücretli olanlara ise para vermek pek mantıklı değil.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu anda öyle trigger botlar mevcut fakat hepsi düzmece ve ban olasılığı yüksek oluyor.Ücretsizlerde bi o kadar saçma ya da çalışmıyor.Ücretli olanlara ise para vermek pek mantıklı değil.
tam yazmak istediğim şeyi yazmıssın dostum eline ağzına sağlık harbiden. apex gibi hızlı bi oyunda trigger bot pixel botun düzgün verimli çalışabilceğine inanmıyorum zaten 1 tanesini denemiştim verim alamamıştım aynı şekil.

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Battleroyel tarzlı oyunlarda pek kullanışlı olacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
apex cok uzun suredır oynamıyorum fakat yazdıgın bu form ıse yararsa bende yenıden baslayabılırım tesekkurler.

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Apex Legends'da colour / aim bot kullanmak mantıksız yüksek triggerda kullanmadıkça çünkü çok hareketli ama onun yerine wallhack olsa en azından ona göre oynanır

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
trigger botlar ücretli var şuan onlarda maksimum 10 maçta ban yedirtiyor.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam şuan piyasada ücretsiz trigger bot bulunmuyor, en azından ben bulamadım. Bulunanlar var onlarda paralı bir kaç maçta hemen tespit edilen basit triggerler.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Zevkini alamadan ban yiyorsun bu topa girmemeni öneririm

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Apex için trigger/color botu olan var mı? piyasadakiler ölü çünkü.

Does anyone have a trigger or color bot for Apex legends? all sc. or sources outdates.
apex legendste trigger ve color bot yapmak biraz zahmetli oyun çok renkli ve karakterlerin algılanması için birazcık efor sabrettiriyor ama kolay olan bir şey var oda spray scripti daha kullanışlı oluyor diğerlerine göre yapabilirsem bakarım olmadı apex legends için no recoil script yapabilirim zamanında yapmıştım ozaman octane oyuna yeni gelmişti

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sanırım yeni çıktı Apex hile bölümünü kontrol edebilirisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...