ms ayarını kaça çekmem gerektiğini biliyormusun peki acil lazımtriger bot adamı gördugu anda sıkar dıye bılıyorum otomatık bılen bırılerı vardır daha net
otomatik sıkıyor yani kullanmak istiyorum doğru ayarları anlatırmısınız ms hitbox veya on key pek bir bilgim yoktriger bot kullandıgın takdirde sana şöyle açıklayayım aimi adamın üstüne götürdüğün an çok milimetrik şekilde yakalar karsıdaki oyuncunun vücudunu aim e aldıgın zaman ateş etmeye başlar pek kullanıslı bir şey değil önermem seninde yapabileceğin bişe
o kavramlar hakkında pek bir bilgim yok ama yani triger bot gereksiz bişe bi nevi spray gibi şey gibi düşün mousenin sol tıkına bozuk para katmıssın her dakika ateş ediyor bunu kullanırken önemli olan nokta su senin maouse hareketlerinms ayarını kaça çekmem gerektiğini biliyormusun peki acil lazım
Post automatically merged:
otomatik sıkıyor yani kullanmak istiyorum doğru ayarları anlatırmısınız ms hitbox veya on key pek bir bilgim yok
arkadas gereklı acıklamayı yapmısTriggerbot "Tetiğin otomatik olarak çekilmesi" yani otomatik olarak ateş edilmesi anlamına gelir.