Tripkolik Seda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar duyduğum bir habere göre tripkolik yakalanmış hemde bizim burada :D istanbul esenyurt

Seda Sular, telefon dolandırıcısı çeteye yönelik operasyonda Esenyurt'taki rezidans dairesinde gözaltına alındı.

2 milyon tl vurgun yapmış vay be

ne dinlerdim :(

herkes bir tripkolik şarkısı bıraksın duygulanalım

Son düzenleme:
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
SEDA SULAR(TRİPKOLİC) KİMDİR?

24/11/1989 yılında dünyaya gelen Seda Sular Pendik'te doğmuştur. "Gözlerinin Yeşilini Özledim" isimli parça ile harika bir çıkış yakalayan sanatçı Seda Tripkolic uzun süredir müzik piyasasında sessizliğini sürdürmekteydi. Bir ara "Seda Tripkolic öldü mü?" soruları ile gündemde kalan ve ailesinin kızlarının 10 gündür kayıp olduğunu bildirmeleri ile hayranları uzun süre kendisinde haber alamamıştı. Ancak öldüğü iddiaları asılsız çıktı. Resmi instagram hesabı ile hayranları ile sıkça görüşmeye devam eden Seda Tripkolic baba tarafından aslen Diyarbakır Ergani’lidir

ilçesine kadar bizim memleketten miş lan ben şok :D

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
SEDA SULAR(TRİPKOLİC) KİMDİR?

24/11/1989 yılında dünyaya gelen Seda Sular Pendik'te doğmuştur. "Gözlerinin Yeşilini Özledim" isimli parça ile harika bir çıkış yakalayan sanatçı Seda Tripkolic uzun süredir müzik piyasasında sessizliğini sürdürmekteydi. Bir ara "Seda Tripkolic öldü mü?" soruları ile gündemde kalan ve ailesinin kızlarının 10 gündür kayıp olduğunu bildirmeleri ile hayranları uzun süre kendisinde haber alamamıştı. Ancak öldüğü iddiaları asılsız çıktı. Resmi instagram hesabı ile hayranları ile sıkça görüşmeye devam eden Seda Tripkolic baba tarafından aslen Diyarbakır Ergani’lidir

ilçesine kadar bizim memleketten miş lan ben şok :D
ula böle bi konu açmasam kimsenin ruhu duymicakmış :D iyi hortlattım

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Küçüklüğümüzün şarkıları sfnasfafa :) Onlarda gitti be :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...