Trojan vs bakar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar , öğlen uyandığımda instagram ve google hesaplarım hacklenmişti giriş yapamadım daha sonra geri aldım . Virüs taraması ypatıgımda ağır şekilde trojan oldugunu gördüm.Temiz bir format attım usb ile ve bütün kayıtlı şifreleri yenileyip 2faktörlü doğrulmaya aldım.Sizce hala hesabım onların eline geçmiş midir veya geçebilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok illet bişey bikere girdikleri yere her zaman girip çıkabiliyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben yapan kişiyi buldum ve konuştum cookie tarzı bir şeymiş şifremi değiştirdiğimde giremedğini söyledi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka şöyle detaylandırayım bilgisayarına format attıkdan sonra tekrardan aynı bilgisayara erişmek için lamer bilgisinin biraz yüksek olması lazım o kişinin biraz zor aynı durum benimde başıma geldi steam vs butun hesaplarım gitmişti bi kısmını geri alabildim düşün telefonuma kod gelmesine rağmen adamlar çoğu hesabımı aldılar hotmail adresimin kullanıcı adını değiştirerek başladım işe tabi çoğu hesabıma giriş yapamadım isim değiştirdiğim için telefon numaramı değiştirdim gibi gibi çözümler var ama pek telaşlanma birşey olacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
format attıysan birşey olmaz korkma ama Virüs koruması bulundurmayı eksik etme

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Format atıp bütün şifreleri tamamen farklı bir şifre ile değiştirmeni öneririm bu sayede bulmaları daha da zorlaşacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Cevap veren arkadaşlar zaten bir çok olasılığı yazmış ama girdiğin sitelere ve izin verdiğin şeylere dikkat etmeni tavsiye etmekle yetineceğim. "Bundan ne olucak ?" ya da "Zaten sürekli kullandığım bir site yine de izin vereyim şuna." gibi düşüncelerle verdiğimiz onaylara dikkat etmek lazım.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kardeşim format attıysan giremezler bir daha.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hala güvende değil hesabın kanka banada aynısı oldu instegram hesabım çalındı delirdim çok üzüldüm saçma sapan ayıp kız fotoğrafları paylaşılmış tüm kuzenler arkadaşlarım gördü beni yaptıılar sandılar hesabımı kurtardım büsefer tamamen kaybettim çaldılar hepsini :(

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hesabın çalındıysan bu saatten sonra herşeyini çalmışlardır kanka amazon dan veya herhangi bir yerden senin adına sipariş bile vermişlerdir git kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben yapan kişiyi buldum ve konuştum cookie tarzı bir şeymiş şifremi değiştirdiğimde giremedğini söyledi
yinede çok güvenme bankacılık işlemelrini özel ileride sana karşı kullanılabilicek resim evrak v.s şeyleri o bilgisayarda tutmamaya çalış

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben garanti olsun diye diski değiştirirdim. Lisanslı bir antivirüs yazılımı kullanmanı öneririm.

Üye
4 HİZMET YILI
Önerim, önce verilerinizi yedeklemeniz ve biçimlendirmeniz veya diski değiştirmenizdir.:bear:

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şifrelerini değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Baktım kanka pek yararlı birşey degil

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 faktörlü doğrulamayı açtıktan sonra tekrar birşey olucağını sanmıyorum ama kayıtlı her yerden kaldırın yine de hesaplarınızı ve özellikle nereden yakaladıklarını bulmaya çalışın uzak durun oradan.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar , öğlen uyandığımda instagram ve google hesaplarım hacklenmişti giriş yapamadım daha sonra geri aldım . Virüs taraması ypatıgımda ağır şekilde trojan oldugunu gördüm.Temiz bir format attım usb ile ve bütün kayıtlı şifreleri yenileyip 2faktörlü doğrulmaya aldım.Sizce hala hesabım onların eline geçmiş midir veya geçebilir mi?
Her şey olabilir önlemini al

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Format attıysan giremezler dedikleri gibi bilmediğin linklere tıklama biri yok bu hile çok güzel şu hile çok güzel falan söylerse hiç umursama bu memory hackersde zaten genel hileler var bilmediğin bir linke falan tıklamassan sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...