Trojan Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
2 dir bu konuyu yazıyorum yoneticiler gizliyor .

Dword Reborn inject ettikten sonra RM1 Gibi bi hata aldim aradan 3 dk sonra islemci kullanımı %100'e ulaştı
(i5 6600K)
Ve ekrana Hata kutusu içersinse Hi mesajı aldım ne yapicağım sanirım trojan?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Memoryhacker ' da Trojan olmaz Eskiler bilir Bunu @nader11ndeu acıklmasını yapmıstı sanırım Cozumunu bilsem acıklardım insallar cozumunu bulursun Trojan oldugunu sanmıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Biliyorum hatadan işkillendim suclamiyorum aksine yardim istiyorum

LM2 'den sonra gelmesi acayip geldi bana

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Nasıl normal Hata mesajında Hi yazıyor troan bu

En son programı 1 hafta önce Steam'den ets2 yüklemistim virus programide var windows defender acik

LM2'den kisa süre sonra gelmesi beni korkuttu Hi mesajini . Yetkililer bir yardim eli uzatin lütfen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
işte internette gördüğünüz her b*ku indirirseniz sonuç bu olur gidipte dword team'a laf atma yok trojen yok keylogger flan vs. bunlar yemişsin keylogger geçmiş olsun.
@nader11ndeu

Üye
8 HİZMET YILI
işte internette gördüğünüz her b*ku indirirseniz sonuç bu olur gidipte dword team'a laf atma yok trojen yok keylogger flan vs. bunlar yemişsin keylogger geçmiş olsun.
@nader11ndeu

Dworda güvenim sonsuz ben dikkatsiz biri degilimki oyle her b*ku indiriyim torrent oyun bile indirmiyorum

@nader11ndeu

Ayrıca dworda laf atmadıgımı belirttim . Beni korkutan LM2'den sonra olmasiydi . Belki programdan kaynakli mesaj ? Yetkililerden cevap bekliyorum

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
kardeş glasswire programını indirsene bilgisayar bir yere veri falan gönderiyorsa hangi program olduğunu gösteriyor eğer bir remote kontrol veya keyloger ise veri aktarımı olacaktır hangi program olduğunuda gösteriyor dene bence

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Hilede Trojen Olsa Site Buralara kadar Gelemez.Ve Lm2 Hatasıyla Hiç Bir alakası Yok İnterneten Ne İndirdiysen Geri kaldır VE HİÇBİ YETKİLİ KONUNU SİLMEDİ İYİ FORUMLAR KİLİT*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...