Klavyeyi belirttiğim gibi 4 yıldır kullanıyorum 3 farklı renk seçeneği ve 2 farklı renk anımasyon formatı bulunmakta baya kullanışlıAlıcı değilimde klavye kullanışı nasıl ?
herşey eksiksiz güzel ama bunu anlayamadım neden hep aynı kasa kullanılıyor? değişik kasa türleri yok mu acaba?
ve ayrıca rust içinde kaç fps alabiliriz?
Rust sistem gereksinimleri.
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
- İşlemci: Intel Core i7-4690K / AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: GTX 980 / AMD R9 Fury
- DirectX: Sürüm 12
Taksitlede bilgisayar almassın yaYanlız belirteyim, taksitte fiyata vade farkı koyuyor fiyat oluyor 4500 hatta daha fazla ona göre.
3.5 4 bin civarında Böyle Hazır sistemler Hatta Satabilsem şaun hiç durmam alırımnasıl bir bilgisayar arıyosun kardeşim
Allah gönlüne göre bilgisayar versin emrecim3.5 4 bin civarında Böyle Hazır sistemler Hatta Satabilsem şaun hiç durmam alırım
ekran kartı en iyisi gtxEkran kartı nvidia olsaydı alınırdı
anladım ben rust bağımlısıyım 2 yıl çöp bir pc ile oynadım düşük grafik ayarlar ile yeni pc için birikim yapıyorum toplama yapacağım ama dediğim gibi Rust oyununda çok yüksek olmasa bile orta seviyelerde grafikler ile oynamak istiyorum bazen güzel ekran kayıtları olabiliyor oyundatam olarak fps değerlerini bilemiyorum ama düşük grafiklerde rahat orta grafiklerde hafif droplarla oynayabilirsiniz
Taksitlede bilgisayar almassın ya
Yarın sizin için bir kaç araştırma yapıcağımanladım ben rust bağımlısıyım 2 yıl çöp bir pc ile oynadım düşük grafik ayarlar ile yeni pc için birikim yapıyorum toplama yapacağım ama dediğim gibi Rust oyununda çok yüksek olmasa bile orta seviyelerde grafikler ile oynamak istiyorum bazen güzel ekran kayıtları olabiliyor oyunda
pc konusunda takipteyim siziumarım kısa zamanda bana göre birşeyler de bulursunuz
çok teşekkür ederim emekleriniz için sizi takipteyim umarım bu paylaşımlarınız birilerine pc alma konusunda yardımcı olmuştur.Yarın sizin için bir kaç araştırma yapıcağım
Kulaklığı kullanmadım ama klavye mouse setini öneririmbu kulaklığı tek başına önerir misiniz ?
Hocam dolar kurundan dolayı malesef insanların bütçesi kısıtlı. Kredi-banka kartına taksitle alıyor insanlar çoğunlukla. O yüzden belirttim.tam olarak fps değerlerini bilemiyorum ama düşük grafiklerde rahat orta grafiklerde hafif droplarla oynayabilirsiniz
Taksitlede bilgisayar almassın ya
Doların yükselmesi karta gelen faiz den daha düşük ama neyseeHocam dolar kurundan dolayı malesef insanların bütçesi kısıtlı. Kredi-banka kartına taksitle alıyor insanlar çoğunlukla. O yüzden belirttim.
Doların yükselmesi karta gelen faiz den daha düşük ama neyse doğrudurDoların yükselmesi karta gelen faiz den daha düşük ama neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?