Emin bey karıştırdıız galiba mehmet ben memnun oldumAllah gönlüne göre bilgisayar versin emrecim![]()
kardeşim burda yazılmış ama sitede şeçılmemiş senin gözunden kacmıs belli ki@wera1212 Sistemde Rx 570 Ekran Kartı var, gözünden kaçmış sanırım.![]()
kardeşim burda yazılmış ama sitede şeçılmemiş senin gözunden kacmıs belli ki
2. el satışta fiyat baya düşer. Anakart, Kasa ne belirtmemişsiniz, ayrıca parçaların modellerini de belirtmemişsiniz. i5 hangi nesil, sistem ddr3 mü yoksa ddr4 mü? Kabaca bu 4 parçaya fiyat biçecek olursak 1050ti 1000TL civarı, Ram 200-250TL civarı, işlemci i5 6-7 bin serisinden olsa 750-800 arası da o eder. Harddisk 200 TL civarı. 2250TL kabaca sıfıra alınabilir. Yani bu durumu göz önüne alırsak sizin parçalar 1400-1500TL civarında eder diye düşünüyorum. Tabi daha önce de belirttiğim gibi marka, modele göre değişiklik gösterir kesinlikle.bende i5 işlemci
8 ram var
1050 ti ekran kartı
1 terabayt hard disk
sizce kaç tl eder
Ona kalırsa stokta yok hocam, istese de alamaz kimse. Gözümüzden kaçan bir şey yok, arkadaşın paylaşımını esas aldık biz. Ama bu fiyata daha iyisi toplanır, o konuda size katılıyorum. 4800TL'ye 1660ti ve r5 2600lü sistem topladım. Daha 2 hafta oldu.kardeşim burda yazılmış ama sitede şeçılmemiş senin gözunden kacmıs belli ki
Yok hocam, teknolojiye yetişemezsin. Bugün ne alırsan al birkaç sene sonra fiyatlar aşağı inecektir. İşin doğasında bu var. Ama diğer parçaları da hesaba katacak olursak 3000 TL iyi bir fiyat bence.ben zamanında aldım kardeşim 3000 bin e aldım kötü etmemişim demi
Bütçe belirtip yeni konu aç, sistemini ekranını yaz. Ona göre ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız.yeni bilgisayar alacam bun satıp ne nasıl bir oyun bilgisayasrı alamm lazım
5000 bine bilgisayar buldum i7 işlemci 8 ram 2080 ti ekran kartı 1 terabyt harddiskbu kulaklığı tek başına önerir misiniz ?
Ya konuların altına alakasız şeyler yazıyorsun yada yazılmaması gereken konulara mesaj atıyorsun yetkililer mesajlarını siliyordoğru diyosun kardeşim de bana bi hesap verin ya nolur 50 mesaj yapamıyorum 36 37 diyorum bi bakıyorum 22 düşmüş offfff