16 Eyl 2019 #1 andréa Süper Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 974 Çözümler 16 Tepki puanı 610 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Arkadaşlar özellikle kalabalık ortamlarda kasıyor internetim pek iyi değil 70 ping alıyorum Sistem normalde oyunu her şey ultrada oynatıyor ve oyununda üstünde bir sistem yardımınızı bekliyorum.
Arkadaşlar özellikle kalabalık ortamlarda kasıyor internetim pek iyi değil 70 ping alıyorum Sistem normalde oyunu her şey ultrada oynatıyor ve oyununda üstünde bir sistem yardımınızı bekliyorum.
17 Eyl 2019 #2 Solon S Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2018 Mesajlar 55 Tepki puanı 6 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Speedtest de nasıl durum Post automatically merged: 17 Eyl 2019 eğer speedtest değerleri iyi ise truckers mp serverlarıyla uzak olduğumuzdan olabilir veya truckers mp serverları kötü Oyla 0 Olumsuz oyla
Speedtest de nasıl durum Post automatically merged: 17 Eyl 2019 eğer speedtest değerleri iyi ise truckers mp serverlarıyla uzak olduğumuzdan olabilir veya truckers mp serverları kötü