reis nerden yapıyoruz acil söyle bişey yok tekrar yüklerim yeterki gitsin virüsaga cok önemli bir değişikliğin yoksa pcde geri al en kesin ve garanti çözümü bu virüslerden kurtulmanın
Trojan:Win32/Occamy.C bilgisayarda uzaktan zararlı kodların çalıştırılmasına imkan sağlayan bir truva atıdır. Bilr bilgisayara Trojan:Win32/Occamy.C virüsü bulaştıysa bu virüs sayesinde o bilgisayarda uzaktan bir kod çalıştırılabilir. Bu şu anlama gelir: çalıştırılan kod ile bilgisayar uzaktan kontrol edilebilir ya da bilgisayardaki parola gibi bilgiler çalınabilir.beyler ben netten bannerlord yükliyim dedim virüslü bişey indirmişim indirdim bastım sonra hemen kaldırdım ama bulaştı bunu nasıl kaldırcam acil yardım !!!!
Truva: Win32 / Occamy.C virüs bu
hangi virüs programı iyidir ?Trojan:Win32/Occamy.C bilgisayarda uzaktan zararlı kodların çalıştırılmasına imkan sağlayan bir truva atıdır. Bilr bilgisayara Trojan:Win32/Occamy.C virüsü bulaştıysa bu virüs sayesinde o bilgisayarda uzaktan bir kod çalıştırılabilir. Bu şu anlama gelir: çalıştırılan kod ile bilgisayar uzaktan kontrol edilebilir ya da bilgisayardaki parola gibi bilgiler çalınabilir.
Windows işletim sisteminde yerleşik olan Windows Defender uygulaması Trojan:Win32/Occamy.C virüsünü tespit edip temizleyebilir. Trojan:Win32/Occamy.C virüsü özellikle banka, kredi kartı bilgileri gibi kritik bilgileri çalmak için kullanılır. Bazen de kurbanlara ait sosyal medya hesapları(instagram, facebook, twitter, youtube) gibi bilgilerini çalmak için kullanılır.
Occamy.C virüsü Windows Defender tarafından tespit edilir. Fakat bazen Windows Defender hatalı uyarı verebiliyor. Yani aslında virüs olmayan dosyaya da Occamy.C virüsü diyebiliyor. Böyle bir durumda bilgisayarı farklı bir antivirüs programı ile taratmakta fayda var
Bilgisayarda gerçekten Occamy.C virüsü varmı anlamak için mutlaka bilgisayarı Windows Defender haricinde bir antivirüs programı ile tarat
(kolayca temizlenecek bir virüstür korkma)
şu anda hangisini kullanıyorsunhangi virüs programı iyidir ?
reis defender kaldır diyorum kaldırmıyorbence programa gerek bile yok nereye girdiğinden ne yaptıgından emin olduktan sonra defender bile işimi görüyor benim
windows defender dan başka yok reisşu anda hangisini kullanıyorsun
avastı uygulamaya girip içinden kaldırabiliyorsun kardesimbi tane av vardı avast mıydı o format atmadan kalkmıyordu pcden
veya avast kaldırma programı ile kaldırabilirsinbi tane av vardı avast mıydı o format atmadan kalkmıyordu pcden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?