Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bikerelik Oldu kardeş Bilmiyordum...[Ban Seebebi Olduğunu...]
Flood Yapmamın Sebebi Bi mesaj yazdım Adam cevap Verdi Ama Zamanını Söylemedi bende Bidaha yazdım zaman ne diye bidaha yazdım görmedi bende ardarda yazdım yani flood yaptım...
Kardeşim o kişi moderator sana yardımcı olacak kişiler TEKNİKERLER biz de sana zaten yardımcı oluyoruz elimizden geldiği sürece bizim de AFK kaldığımız zamanlar oluyor yoruluyoruz ama sizin için sürekli çalışıyoruz her zaman buradayız geceye kadar 2 dakika bekleyip düzgünce sorup cevabını dinlemiyorsan o sana kalmış bir mesele eğer bir daha flood attığını görürsem BAN !!
Hayır Ondan sonra Flood Atmadım Bi Arkadaşımız Dediki Emircan Flood Atmıştı sonra Ban Attılar...[zaten ss almıştı Yani Yalandaan Söylemedi]bende dedim Floodu ben attım Hatta birine söylediler senmi attın diiye ben anlamadım yazdım siz adama yazı yazarak floodmu attın dediniz diye...Diyecektim Ben attım Flodu Ama İş işten geçmişti...