Ts3 Sorun Yardım edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar csduragi ts3 lerine girdigim zaman Bu sunucu kara listeye alındı dıor ts3 e girmior araştırdım taradım Başlatma secenegi = Notepad>Dosya>Aç>C>Windows>System32>drivers>etc >tüm dosyalar> hosts dosyasını
açıp 0.0.0.0 blacklist2.teamspeak.com yazıp kaydedıp cıkıor herkez. Fakat benım o dosyoda hıç bır şey yazmıor onu yapışdırıp cıkdıgım halde yine de girmior yardım edermısnız ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
MemoryLoader kullandıysan Hosts dosyan bozuluyor. Forumda Hosts repair gibi bi program paylaşılmıştı. O programı indirip program üzerinden hosts dosyasını sıfırla daha sonra yine program üzerinden dosyayı düzenle deyip bir de öyle ekle.

Büyük ihtimal düzelir ..
Kolay gelsin....

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Antihost programını indir memoryhackers bir çok şeye girmeyi engelliyor ve bozuyor.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Antihost programını indir memoryhackers bir çok şeye girmeyi engelliyor ve bozuyor.
Bircokşey :thonkie::gelisirabii:
MemoryLoader kullandıysan Hosts dosyan bozuluyor. Forumda Hosts repair gibi bi program paylaşılmıştı. O programı indirip program üzerinden hosts dosyasını sıfırla daha sonra yine program üzerinden dosyayı düzenle deyip bir de öyle ekle.

Büyük ihtimal düzelir ..
Kolay gelsin....
Ts3 De Engelicek Birşey Yok Element Uydurmayın.
Post automatically merged:

rasim4231

Host Dosyasına Bunu Ekle Düzelir 0.0.0.0 blacklist2.teamspeak.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...