26 Eyl 2016 #1 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI agalar ben ts3 de kişiye özel hoşgeldin mesajı nasıl yollaya bilirim yani kullanıcı ts3 girdiğinde '.''Nick'' Hogeldin' mesajı nasıl yapabilirim | öyle birşey varmı varsa yazarmısınız
agalar ben ts3 de kişiye özel hoşgeldin mesajı nasıl yollaya bilirim yani kullanıcı ts3 girdiğinde '.''Nick'' Hogeldin' mesajı nasıl yapabilirim | öyle birşey varmı varsa yazarmısınız
26 Eyl 2016 #2 ErdemBey E Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 370 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI #Ts3 Giriş Yapın,En Üstteki Kanal'a Sağ Tıklayın Sunucu Düzenleye Tıklayın. #Gelen Sunucuyu Yönet* Bölümünde Host Kısmında Mesaj: Bölümüne Mesajı Yazıyoruz! #Mesaj Modunu TrBoard mesajı göster (TRBOARD) yapıyoruz. #Onayla ve Tamam Butonlarına Basıyoruz. #Ve Hoşgeldin Mesajı Tamam! #Kolay Gelsin. +1 Verirsen Mutlu Edersin Beni. +ALINTI+
#Ts3 Giriş Yapın,En Üstteki Kanal'a Sağ Tıklayın Sunucu Düzenleye Tıklayın. #Gelen Sunucuyu Yönet* Bölümünde Host Kısmında Mesaj: Bölümüne Mesajı Yazıyoruz! #Mesaj Modunu TrBoard mesajı göster (TRBOARD) yapıyoruz. #Onayla ve Tamam Butonlarına Basıyoruz. #Ve Hoşgeldin Mesajı Tamam! #Kolay Gelsin. +1 Verirsen Mutlu Edersin Beni. +ALINTI+
26 Eyl 2016 #3 Lucretia L K. Atatürk Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 517 Tepki puanı 40 Ödüller 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI ErdemBey' Alıntı: #Ts3 Giriş Yapın,En Üstteki Kanal'a Sağ Tıklayın Sunucu Düzenleye Tıklayın. #Gelen Sunucuyu Yönet* Bölümünde Host Kısmında Mesaj: Bölümüne Mesajı Yazıyoruz! #Mesaj Modunu TrBoard mesajı göster (TRBOARD) yapıyoruz. #Onayla ve Tamam Butonlarına Basıyoruz. #Ve Hoşgeldin Mesajı Tamam! #Kolay Gelsin. +1 Verirsen Mutlu Edersin Beni. Genişletmek için tıklayın ... Alıntı yazsan iyiydi. -_- Yine de araştırıp bulmuşsun, sağol işime yarayacak.
ErdemBey' Alıntı: #Ts3 Giriş Yapın,En Üstteki Kanal'a Sağ Tıklayın Sunucu Düzenleye Tıklayın. #Gelen Sunucuyu Yönet* Bölümünde Host Kısmında Mesaj: Bölümüne Mesajı Yazıyoruz! #Mesaj Modunu TrBoard mesajı göster (TRBOARD) yapıyoruz. #Onayla ve Tamam Butonlarına Basıyoruz. #Ve Hoşgeldin Mesajı Tamam! #Kolay Gelsin. +1 Verirsen Mutlu Edersin Beni. Genişletmek için tıklayın ... Alıntı yazsan iyiydi. -_- Yine de araştırıp bulmuşsun, sağol işime yarayacak.
26 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ErdemBey' Alıntı: #Ts3 Giriş Yapın,En Üstteki Kanal'a Sağ Tıklayın Sunucu Düzenleye Tıklayın. #Gelen Sunucuyu Yönet* Bölümünde Host Kısmında Mesaj: Bölümüne Mesajı Yazıyoruz! #Mesaj Modunu TrBoard mesajı göster (TRBOARD) yapıyoruz. #Onayla ve Tamam Butonlarına Basıyoruz. #Ve Hoşgeldin Mesajı Tamam! #Kolay Gelsin. +1 Verirsen Mutlu Edersin Beni. +ALINTI+ Genişletmek için tıklayın ... aga o her kullanıcıya aynı mesajı gosterıyo bak mesela ts3 sen girdin desinki ErdembeY Hoşgeldin
ErdemBey' Alıntı: #Ts3 Giriş Yapın,En Üstteki Kanal'a Sağ Tıklayın Sunucu Düzenleye Tıklayın. #Gelen Sunucuyu Yönet* Bölümünde Host Kısmında Mesaj: Bölümüne Mesajı Yazıyoruz! #Mesaj Modunu TrBoard mesajı göster (TRBOARD) yapıyoruz. #Onayla ve Tamam Butonlarına Basıyoruz. #Ve Hoşgeldin Mesajı Tamam! #Kolay Gelsin. +1 Verirsen Mutlu Edersin Beni. +ALINTI+ Genişletmek için tıklayın ... aga o her kullanıcıya aynı mesajı gosterıyo bak mesela ts3 sen girdin desinki ErdembeY Hoşgeldin
26 Eyl 2016 #5 ErdemBey E Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 370 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI Nick özel olarak diyorsun sen
26 Eyl 2016 Konuyu başlatan #6 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ErdemBey' Alıntı: Nick özel olarak diyorsun sen Genişletmek için tıklayın ... evett .s
30 Eyl 2016 #7 CLAY C Üye Katılım 23 Eyl 2016 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI bytt araştır pluginler var bulursam atarım buraya
30 Eyl 2016 #8 AnqelDword A Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Kardeş bir program sayesinde yapabilirsin! Programı verirdim ama ISIM Var.. Şimdi TS3 Adresime gelirsen belki yaparız !! TS3 ADDRESS: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeş bir program sayesinde yapabilirsin! Programı verirdim ama ISIM Var.. Şimdi TS3 Adresime gelirsen belki yaparız !! TS3 ADDRESS: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap