Valorant'ta nasıl hile kodlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?

Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?

Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selam,

Kanka öncelikle bu konuda Vanguard'ı geçmen gerek oda bayağı zorlar o yüzden nasıl inject olacağını araştır sonra gir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam siz beni anlamadınız her halde ben diyorum ki ( Program,site,oyun ) kodlamak istemiyorum sadece Hile nasıl kodlanır bunun dersini nereden alabilirim yani bana bunun cevabını verebilirseniz çok sevinirim sadece hile kodlamak istiyorum bunun dersini nereden alabilirim video veyahut bilgisayar başından eğitim gibi mesela

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam siz beni anlamadınız her halde ben diyorum ki ( Program,site,oyun ) kodlamak istemiyorum sadece Hile nasıl kodlanır bunun dersini nereden alabilirim yani bana bunun cevabını verebilirseniz çok sevinirim sadece hile kodlamak istiyorum bunun dersini nereden alabilirim video veyahut bilgisayar başından eğitim gibi mesela
Yabancı kaynaklardan biraz araştırdım genellikle c++ win# tarzı programları öğrenip işe başlamanı söylemişler. Riot games oyunları hakkında herhangi bir yerden hile kodlamayı öğreten ders veren herhangi bir kaynakta bulamadım millet sadece zamanını alır uzun sürer kodlamayı baştan öğrenmen gerek tarzı şeylerden bahsetmiş. Yani kısacası normal oyun kodlamak istiyorum desen 1000 tane kaynak çıkacakken hile kodlamak istiyorum dediğinde herhangi bir kaynağa ulaşamıyorsun... Yinede herhangi bir bilgi öğrenirsem bu konuya yazarım.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yabancı kaynaklardan biraz araştırdım genellikle c++ win# tarzı programları öğrenip işe başlamanı söylemişler. Riot games oyunları hakkında herhangi bir yerden hile kodlamayı öğreten ders veren herhangi bir kaynakta bulamadım millet sadece zamanını alır uzun sürer kodlamayı baştan öğrenmen gerek tarzı şeylerden bahsetmiş. Yani kısacası normal oyun kodlamak istiyorum desen 1000 tane kaynak çıkacakken hile kodlamak istiyorum dediğinde herhangi bir kaynağa ulaşamıyorsun... Yinede herhangi bir bilgi öğrenirsem bu konuya yazarım.
bende bunu diyorum işte hocam Allah razı olsun vallahi iç sesimsin her yerde aynı konu var benim konumda dahil ben hile kodlamak istiyorum diyorum buradaki arkadaşlara söylemiyorum bu arada başka bir sitede olan bir olay bu hile kodlamak istiyorum diyorum adam bana işte hile kodlamak istiyorsan önce C++ tamamını öğrenmen gerekiyor bir kaç program ismi daha söyledi ve dedi ki öğrendikten sonra işte 30 40 TL ye bu işi insanlara öğretebilirsin diyor. ben ne diyorum adam bana ne diyor ? CSGO / Valorant gibi oyunlar için hile nasıl kodlanır nasıl yapılır hiç bir şekilde kaynak bulamadım CSGO için buldum ama saçma sapan bir anlatım tarzları var hiç bir şey anlamıyorsun

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
c++ ile biliyorum bende fakat valorant için baya zorlu iş. işin ehli olmak gerekiyor fakat yapılamaz diye birşey yok. zamanı alsada yapabilirsin.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
c++ ile biliyorum bende fakat valorant için baya zorlu iş. işin ehli olmak gerekiyor fakat yapılamaz diye birşey yok. zamanı alsada yapabilirsin.
Eyvallah hocam konumu cevapladığın için yani sadece hile kodlamayı öğrenmek istiyorum o kadar valorant csgo gibi oyunlarda keşke bunun eğitimi verilse Hile nasıl kodlanır nasıl yapılır gibi tekrardan teşekkür ederim

Tan
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eyvallah hocam konumu cevapladığın için yani sadece hile kodlamayı öğrenmek istiyorum o kadar valorant csgo gibi oyunlarda keşke bunun eğitimi verilse Hile nasıl kodlanır nasıl yapılır gibi tekrardan teşekkür ederim
Udemyde temel olarak anticheat bypass vs. anlatan birkaç kişi var onlara göz atabilirsin ancak valorant için özellikle video çeken birini bulman çok zor riot dava açacağı için kimse o işe girmez. ama gereken şeyleri parça parça öğrenebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I have tried coding it but working around vanguard is where I failed everytime. Maybe you can do a better job than I did and make your own UD software

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorsunuz komik gerçekten :D

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk aim hilesi yapmak önemli değil önemli olan hile sistemi algılamasını önlemek oda çok zor riot lolde çok gevşek olsada valorantta acıması yok hile yapmak o yüzden baya zor önce onu aşmayı denemen lazım

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/categories/valorant.633/Offset vs. paylaşan kişileri buradan arayıp bulabilirsin. Ne kadar günceldir orasını bilemeyiz, deneyip görmen gerekiyor.

Kolay değil, mh bile aylardır uğraşıyor ya da oyuna gelecek bir güncellemeyi bekliyor. Offset bulup hileyi yazmakla iş bitmiyor, wolftü değil oyun, vanguardı bypass layıp hileyi fixletmemen gerekiyor, 0 dan farklı bir oyundan temel mantığı anlayıp daha sonradan valo gibi oyunlara geçmen daha kolay olur

Şöyle bir ingilizce kaynak bırakayım, seri halinde videolar çekmiş, ingilizcen varsa halledersin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?

Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?

kanka riot bu konularda çok sıkı dava bile yiyebilrsin profosyonellerle çalışmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Öncelikle dostum site yada oyun kodlamak istemiyorum demişsin fakat inan bana oyun yada site kodlamak hile kodlamaktan daha kolay bir iş.

İşin derinine indiğin zaman C++ ile hile kodlama işlerine başlaman gerekmekte. Daha önce hiç yazılım yazmamış yada yazılım dili bilmiyor isen direkt olarak bu sevdadan vazgeçmelisin.
Hile kodlamak için öncelikle pointer ve offset nedir bunları öğrenmen gerekiyor.

Offset : Bilgisayar bilimlerinde, dizi veya diğer veri yapı nesnesindeki bir ofset, nesnenin başlangıcından, aynı nesnede verilen bir eleman veya noktaya kadar olan mesafeyi gösteren bilgisayar tamsayısıdır. Mesafe kavramı, sadece nesnedeki tüm elemanların aynı boyutta olması şartıyla geçerlidir.

Pointer : Programlama dillerinde bellek adreslerini saklayan değişkenlere verilen genel isim. Bir programlama dilinde herhangi bir değişkeni tanımladığınızda hafızada ona bir yer ayrılır. İşaretçiler bu hafıza alanlarının adreslerini tutarlar.

Aynı zamanda pointerlara kısaca değişken de diyoruz. Bunların ne olduğunu tam anlamı ile kavradığın zaman ve C++ gibi bir dilde uzmanlaştığın zaman hile kodlamaya başlayabilirsin. Çünkü artık o oyunda verilerin hangi değişkenlerde saklandığını, dizileri ve diğer yapı nesnelerini biliyorsun. Geriye yapman gereken şey bunları tespit edip kodlarda küçük oynamalar ile bunların duvar arkasından görünmesi duvarların saydımlaşması glow efekti verilmesi gibi kodlarını yazmak kalıyor.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bizzat discord sunucularında da bulundum Vad isimli hoca çok iyi ders anlatıyor öneririm.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
youtubeda bulunabilecek en iyi kaynaklardan biri

tabii bunlar doğrudan valorant hilesi yapmayı öğretmiyor genel olarak hile yapmanın mantığını kavramanı sağlıyor daha sonra bu bilgilerini hangi oyunlarda kullanacağın senin tercihine kalmış

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya ben de yapmayı denedim ama baya zor geldi öğrenmek istiyosan yabancı vidolar izle

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yazılımcı olman gerekir ama youtube bi çok var kodlama işlemleri 1 den başla ögrenmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...