Merhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?
Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.
Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: