Arkadaşlar TSK ( Türk Silahlı Kuvvetleri ) 'da Siber Savunma Komutanlığına girmek için neler gerekiyor nereden mezun olmak hangi sınavlara girmek ve şartları nedir ? Bilen veya yakını TSK da olan varsa bir bilgi verebilir mi ?
Yazılımcı değilim Siber Güvenlik Uzmanıyım ayrıca web tasarım ve yazılım ve seo gibi alanlarımda yeteneklerim var normalde egm siber suçlarla mücadele istiyordum lakin tsk varken egm ikinci planda kaldı
" Anadolu Ajansı'nın verdiği bilgiye göre TSK bünyesinde, bugünün muharebe ortamının beşinci boyutu olarak da nitelendirilen bu yeni alanda tehditleri önleyerek, gelişmiş savunma ikaz ve tepki sistemlerine sahip güçlü bir siber savunma yeteneği kazanmak amacıyla 2012 yılında kurulan TSK Siber Savunma Merkezi Başkanlığı, 30 Ağustos 2013'te TSK Siber Savunma Komutanlığı'na dönüştürüldü. "
TSK'Da Siber Güvenlik Uzmanı Gerekmiyor Diye Biliyorum Eğerki Lisans Var İse EGM'YE Git Başvur Kabul Edilebilirsin.
TSK'NIN Siber Güvenlik Uzmanına İhtiyacı Yok Sadece İNSANSIZ Şeyleri Kontrol İçine Almak İçin Hacker'leri Vardır Ve Kimse Hackleyemez!
O Nedenle Yazılımcı Değilsen TSK YI Unut Derim...
TSK'Da Siber Güvenlik Uzmanı Gerekmiyor Diye Biliyorum Eğerki Lisans Var İse EGM'YE Git Başvur Kabul Edilebilirsin.
TSK'NIN Siber Güvenlik Uzmanına İhtiyacı Yok Sadece İNSANSIZ Şeyleri Kontrol İçine Almak İçin Hacker'leri Vardır Ve Kimse Hackleyemez!
O Nedenle Yazılımcı Değilsen TSK YI Unut Derim...