Tsubasa geri dönüyor! (Tsubasa'nın rakipleri bu sefer Messi ve Ronaldo)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
memoryhackers.org-98110_6401163.jpg

Tsubasa ile ülkemizde oldukça ünlenen anime serileri, daha sonrasında Pokemon ile devam ederek büyük kitlelere ulaşmayı başardı. 1990'lı yıllarda ülkemizde oldukça ünlü olan Tsubasa'nın ekranlara geri döneceği açıklandı. 2018'de Rusya'da yapılacak olan Dünya Kupası'nda geçecek olan hikayede, Tsubaya'ya Messi ve Ronaldo da eşlik edecek. Seriyi ortaya koyan isimler Dünya Kupası maçlarından önce 24 bölümden oluşan 2 sezonluk bir proje ile karşımıza çıkacak. Japonya'nın Dünya Kupası'na katılma macerası ile başlayacak olan çizgi filmde Tsubasa, Messi ve Ronaldo ile nasıl bir temas sağlayacak oldukça merak ediyorum.

:video:

1983 ve 1986 yılları arasında dünya genelinde büyük bir üne kavuşan Tsubasa serisi, hemen ardından ülkemize de giriş yapmış ve birçok çocuğa futbol sevgisini aşılamıştı. Anime dünyasının fantastik öğelerini futbol ile birleştiren yapımda ilginç sahneler ile karşılaşabiliyorduk. Diğer bir yandan yeni nesil çizimler ile izleyenlerinin karşısına çıkacak olan Tsubasa, muhtemelen artık daha kaliteli animasyonlara sahip olacaktır. Türkiye olarak katılamadığımız turnuvaya eğer katılabilseydik, belki bizim milli takımımız da seride yer alabilirdi.​

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ne izlerdim be 3 e 4 e kadar otururdum izlemek için

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
adam topa bir vuruyor vuruş o vuruş daha kralı o topu tutamıyo :)

Üye
8 HİZMET YILI
Tsubasa en son katolonya mı ne takımıyla maç yapıyodu sonra daha yeni bölüm gelmedi

Üye
8 HİZMET YILI
Güzel olacağını düşünmüyorum fakat , hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...