Bende aşırı saçma buldum ve en son küfür edip kapattım ama bir yolu olmalı telefonda birçok insanın ping sorunu olduğu için ttneti aradıklarını söyledi ama koca şirket çözüm bulamıyorMaalesef çok bir seçeneğiniz yok verdikleri fikirler çok saçma ve bilgisizler.
Çağrı merkezinden çalışan kişilerin pingin ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim
Buraya Sikayet EdebilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapNormalde İnterner Kac Mb ?
Ayrıca şu kelimelerini de eklemeyi unuttum 'Oyunun TR Sunucusuna sahip olmadığı için normal' kelimeleri kaynar su döktü başımdan aşağıÇağrı merkezinden çalışan kişilerin pingin ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim
Peki Yalın Nete Hiç Arza Talebinde Bulundunmu Geri Dünüş Yapmadılarsa O Verdigim Linkden Şİkayet Edebilirsin50GB Akn Paketini / YalınNet Sınırsız AKN'ye geçirdim hocam sınır yok
Peki Yalın Nete Hiç Arza Talebinde Bulundunmu Geri Dünüş Yapmadılarsa O Verdigim Linkden Şİkayet Edebilirsin
Yalan dolan mileti böyle kandırıyorlar işte sen dedigimi yap hallederlerHocam ping konusu şikayet edilemiyormuş hanımefendi öyle söyledi
tabikide ttnet ın musterı hızmetlerını aynı sırkete sıkayet edemezsın sen polis olsan kendı oglunun kabahatlı bulurmusun tabikide bulmassın şikayet edıcegın yer yanlış bu 1 2. bilgisayarında trojan veya baska bır adware dropper baska yazılım olabılır bılgısayara format atmayı denedın mı? 3. ipconfig/release ipconfig/flushdns bu 2 kodu cmd ye yaz 4. şikayet edıcegınn yer olarak avukat aracılıgıyla dava acabılırsın avukat aracılıgıyla dedıysem sıber suclara sıkayettede bulunabılırsın fakat işleme alınması daha uzun surer avukat ile direk dava acarsan şikayetın daha cabuk işleme alınabilir. btk yada sıkayet edebılırsınHocam ping konusu şikayet edilemiyormuş hanımefendi öyle söyledi
tabikide ttnet ın musterı hızmetlerını aynı sırkete sıkayet edemezsın sen polis olsan kendı oglunun kabahatlı bulurmusun tabikide bulmassın şikayet edıcegın yer yanlış bu 1 2. bilgisayarında trojan veya baska bır adware dropper baska yazılım olabılır bılgısayara format atmayı denedın mı? 3. ipconfig/release ipconfig/flushdns bu 2 kodu cmd ye yaz 4. şikayet edıcegınn yer olarak avukat aracılıgıyla dava acabılırsın avukat aracılıgıyla dedıysem sıber suclara sıkayettede bulunabılırsın fakat işleme alınması daha uzun surer avukat ile direk dava acarsan şikayetın daha cabuk işleme alınabilir. btk yada sıkayet edebılırsın
suan dene pıng sorunun olursa bılgısayarında dedıgım gıbı bı trojan advare dropper gibi yazılımlar bulunuyor olabilir.Windows IP Configuration
The operation failed as no adapter is in the state permissible for
this operation.
Yazısını aldım
Tamamdır ne anlama geliyor bu açıklarsanız sevinirimsuan dene pıng sorunun olursa bılgısayarında dedıgım gıbı bı trojan advare dropper gibi yazılımlar bulunuyor olabilir.
release kodu modemı reset lıyor flush dns ise hızlandırıyor.Tamamdır ne anlama geliyor bu açıklarsanız sevinirim
Teşekkürler sürekli yapılmalı mı ?release kodu modemı reset lıyor flush dns ise hızlandırıyor.
release res atıyor belkı ddos atılıyordurOnlarla ping sorununun ne alakası var bilginin olmadığı şeylerde fikrinde olmasın lütfen
ınternetın yavasladıgı surece yap derım ama işe yaramazsa bilemem.Teşekkürler sürekli yapılmalı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?