TTNET Ping Değeri Hakkında Nerede Şikayete Bulunabiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar ben sürekli geceleri CS:GO oynuyorum ancak 1-2 el geçiyor ping 150+/1000Ms Bulabiliyor TTNETi aradım ve şikayet etmek istedim yalın limitsiz akn kotasız kullanıyorum bu arada banaka PİNG Azaltma hakkında şu bilgileri verdi

-Download/Upload Varsa Kapatınız
-Kablolu Bağlantı Tercih Edin [ internet yan odamda full çekiyor ]
- Evde bağlı olan 2. pc / telefonlar varsa kapatınız [ saçmalık aknsiz internette telefonun wifisini kapatmamı istiyor ]
- Site yetkililerine ulaşıp sunucu yükseltme talebinde bulunmamı istediler dedim oyun oynuyorum kime ulaşayım yapacak birşey yok cevabı aldım
-Güvenlik duvarı internet hızınızın geçişini yavşlatır
- Vb Değer azaltabilir başlığı altında bilgi verdi

Şikayet etmek istediğimi belirttim internet hızının stabil gözükmekte herhangi bir sorun yok pink bizle alakalı değil cevabını aldım bu ping sorunu csgo dışında multi oyunlarda da başıma geliyor ancak bana bunun onların elinde olmadığını dolayısıyla şikayette bulunamayacağımı söylediler ne yapabilirim arkadaşlar bilgisi olan var mı ? ping değerlerim aşağıda ektedir;

Screenshot_2.png

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Maalesef çok bir seçeneğiniz yok verdikleri fikirler çok saçma ve bilgisizler. :residentsleeper:

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Maalesef çok bir seçeneğiniz yok verdikleri fikirler çok saçma ve bilgisizler. :residentsleeper:
Bende aşırı saçma buldum ve en son küfür edip kapattım ama bir yolu olmalı telefonda birçok insanın ping sorunu olduğu için ttneti aradıklarını söyledi ama koca şirket çözüm bulamıyor

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Çağrı merkezinden çalışan kişilerin pingin ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim :doge:

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Buraya Sikayet Edebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Normalde İnterner Kac Mb ?

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Çağrı merkezinden çalışan kişilerin pingin ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim :doge:
Ayrıca şu kelimelerini de eklemeyi unuttum 'Oyunun TR Sunucusuna sahip olmadığı için normal' kelimeleri kaynar su döktü başımdan aşağı

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@#Eq1NoX bilgi için teşekkürler hocam

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam ping konusu şikayet edilemiyormuş hanımefendi öyle söyledi :)
tabikide ttnet ın musterı hızmetlerını aynı sırkete sıkayet edemezsın sen polis olsan kendı oglunun kabahatlı bulurmusun tabikide bulmassın şikayet edıcegın yer yanlış bu 1 2. bilgisayarında trojan veya baska bır adware dropper baska yazılım olabılır bılgısayara format atmayı denedın mı? 3. ipconfig/release ipconfig/flushdns bu 2 kodu cmd ye yaz 4. şikayet edıcegınn yer olarak avukat aracılıgıyla dava acabılırsın avukat aracılıgıyla dedıysem sıber suclara sıkayettede bulunabılırsın fakat işleme alınması daha uzun surer avukat ile direk dava acarsan şikayetın daha cabuk işleme alınabilir. btk yada sıkayet edebılırsın

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tabikide ttnet ın musterı hızmetlerını aynı sırkete sıkayet edemezsın sen polis olsan kendı oglunun kabahatlı bulurmusun tabikide bulmassın şikayet edıcegın yer yanlış bu 1 2. bilgisayarında trojan veya baska bır adware dropper baska yazılım olabılır bılgısayara format atmayı denedın mı? 3. ipconfig/release ipconfig/flushdns bu 2 kodu cmd ye yaz 4. şikayet edıcegınn yer olarak avukat aracılıgıyla dava acabılırsın avukat aracılıgıyla dedıysem sıber suclara sıkayettede bulunabılırsın fakat işleme alınması daha uzun surer avukat ile direk dava acarsan şikayetın daha cabuk işleme alınabilir. btk yada sıkayet edebılırsın

Windows IP Configuration

The operation failed as no adapter is in the state permissible for
this operation.

Yazısını aldım

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Windows IP Configuration

The operation failed as no adapter is in the state permissible for
this operation.

Yazısını aldım
suan dene pıng sorunun olursa bılgısayarında dedıgım gıbı bı trojan advare dropper gibi yazılımlar bulunuyor olabilir.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Onlarla ping sorununun ne alakası var bilginin olmadığı şeylerde fikrinde olmasın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...