TTNET rezaletliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostlar merhaba dün bi konu açmıştım pingim anormal derecede yüksek diye,bugün teknik desteği aradım,ve bana şunu dedi. "Modeminizi resetleyin,Googlenin geçmişini temizleyin,Arka plan programlarına bakın" ulan adama dedim,kardeşim ben onları kaç kere yaptım.Adam hala zorluyor bunları yap diye adama sövmemek için kendimi zor tuttum.Başka yolu varmıdır bunun ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim nettede sorun olmuştu aynısını demiştiler
Post automatically merged:

birşeye yaradıkları yok netini değiş net.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Türknet geç knk 3 ay oldu memnunum 4 mb indirmesi var :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ttnet pişmanlıktır bu sıralar cok var benımde hep pingim oluyor bıldıgıme gore yapılacak bır durum yok. upload download yukselteceksın

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bant genişliğini artır

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
malesef yok gibi duruyor hocam sen yine konuşacak birini bulmuşsun bana sadece telesekreter çıkıp yoğunluktan dolayı internet hızının düşebilir ağ gecikmeleri yaşanabilir deyip yüzüme kapatıyor :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ttnet pişmanlıktır bu sıralar cok var benımde hep pingim oluyor bıldıgıme gore yapılacak bır durum yok. upload download yukselteceksın
şunu anlamıyorum lol giriyorum ne güzel elmas serisindeyim bak elmas hilesiz main hesabımda son maç gireyim dedim şaaak ne göreyim 250ms morde oynuyordum,adama e attım 3 sn sonra attı.Neyse ki g"tümü taşıdılar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Almadan önce araştırıp öyle sözleşme imzalasaydın ..kontrat bitene kadar kullanman gerekecek yada tek taraflı sözleşmesi fes ederseniz bütün ayların ödemesini yapıp kurtulursun

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Taahhüt bittikten sonra TURKNET 'e geçmeni tavsiye ederim dostum. Ping veya kesinti gibi şeyler olmuyor. Ayrıca kota yok taahhüt yok. Ben şuan 85 liraya 100Mbps kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok memnunum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Almadan önce araştırıp öyle sözleşme imzalasaydın ..kontrat bitene kadar kullanman gerekecek yada tek taraflı sözleşmesi fes ederseniz bütün ayların ödemesini yapıp kurtulursun
haziranda bitiyor zaten sözleşme bittiği gün direk türknete geçeceğim.

Üye
8 HİZMET YILI
ben bırak ttneti ya türktelekom ya da türkcell superbox al

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sorma aga 2 yıldır aynı problemi yaşıyorum belli saatler de düzelir, düzelen saatler de oluyor bazen de çok garip bu ttnet önümüz deki sene değiştiricem inşallah, şuan da yapılacak birşey yok gibi duruyor bende bissürü yöntem dedim tık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...