ttnetli arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaslar Demin İnternet Kesildi Dsl Yanıyordu İnternet Yanmıyordu Sizede Oldumu Merak Ediyorum Da ? :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Genel bi problem değilde, modemin yahut varsa kablo bağlantın ile alakalı kişisel bi sorun gibi duruyor. Varsa modem bağlantılarını kontrol edebilirsin. Eğer kablolu modem kullanıyorsan uçlar ara sıra gevşiyebiliyor bu da anlık kopmalara sebep oluyor. İyi forumlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
10 HİZMET YILI
KAMYONCU' Alıntı:
Genel bi problem değilde, modemin yahut varsa kablo bağlantın ile alakalı kişisel bi sorun gibi duruyor. Varsa modem bağlantılarını kontrol edebilirsin. Eğer kablolu modem kullanıyorsan uçlar ara sıra gevşiyebiliyor bu da anlık kopmalara sebep oluyor. İyi forumlar

anladım hocam zaten kabloları bktım cıkartım zatende yine dsl yanıyor net yanmıyor sonra 30 dk fln oldu kendi kendine geldi galiba ttnet birşeyleri kontrol ediyor anlamadım bende yinede teşekür ederim görüşüün icin birşey daha sorcam senin net ttnet galiba tam olarak bilmiyorum ben 57.00 tl ödüyorum ama aldım  Download speed 1.59 bazen 1.60 oluyor upload speedse 0.39  modemde  [font=Consolas,]300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router bizim buranın cekim kalitesi kötü olabilirmi bizim arkadasda aynısı ttnet 57.00 tl ödüyor ayrı telefon icin ama bende yok  onda 500 600mbs fln alıyor bende almıyor mlsf ::) cözemedim modem ile mi ilgili acaba ? sölersen sevnirim :)[/FONT]

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
senin bölgende altyapı çalışması olmuştur.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
10 HİZMET YILI
CauS' Alıntı:

en yakın sürede zaten taşıncazda taşındıgımızda o hız baglantı hızı düzelme ihtimali varmıdır sana zahmet yormuyorumdur inşallah.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
mauro11' Alıntı:
CauS' Alıntı:

en yakın sürede zaten taşıncazda taşındıgımızda o hız baglantı hızı düzelme ihtimali varmıdır sana zahmet yormuyorumdur inşallah.

Çözüm çok basit: TTNET ten uzak dur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

Bak başkan çözümü net bi şekilde söylemiş ::)en süper online kullanıyorum sınırsız fiber hat ayda 54 liracık ::)üzelde bi indirme ve upload hızına sahip. Ayrıca gayette uygun bir fiyat bu tarz kesilmelerde çok ama çok nadir meydana geliyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Süper Üye
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

daha yeni ögrendim 2 yıllık sözleşme bundan sonra uzklaşcam zaten önerin nedir ?

KAMYONCU' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:

Bak başkan çözümü net bi şekilde söylemiş ::)en süper online kullanıyorum sınırsız fiber hat ayda 54 liracık ::)üzelde bi indirme ve upload hızına sahip. Ayrıca gayette uygun bir fiyat bu tarz kesilmelerde çok ama çok nadir meydana geliyor.

cok sağol 2 yıl sonra alırım yeni kontratı imzaladık alamayız 4 5 ay fln oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...