Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi ara corona yüzünden indirme yükleme hizlarini arttirmişlardi millet evde kalsin diye sonra yavaşlattilar verdiklerini bi nevi geri aliyor diyebilirim
normalde internetim 2 oda öteden cekerken şimdi yaninda olmama ragmen bazen cekmiyor
benim kendi fikrim ama bence gizliden gizliden internetin aldimiz paketteki verilerini azaltiyolar örnegim 3mps diyip 2mps 1.5 mps ye kadar indiryorlar sonucta bi test feln yapmadan onlari degerleri göremiyoruz
sokaga cikma yasagi varken herkes internette oldugu için lol gibi oyunlari 700 ping de oynamak zorunda kaliyodum ve ttnt i aradigimda ise bi sikinti olmadigini söylediler yaklaşik bi 10dk müşteri temsilcisyle konustum bana işte pinginiz oyundan kaynakli bilgisayarinizi acin kapatin modeminizi resetleyin gibi şeylerle geliyolardi konusma bittikten 5dk sonra 19ms ping almaya başladi bana sorarsaniz bazen kendi cikarlari için internet degerlerini düşürp duruyolar böylelikle bi üst pakete geçmemizi istiyolar
pingim normalde 1 çıkardı az önce 7 çıktı upload ile download da biraz düşüş var çok deil ama önceki günlerden düşük biraz ama bi müşteri hizmetlerini aramanı öneririm belki bi sıkıntı vardır