Seçkin Üye
Tükendik kardesim tükendikbende öyleyim
Böyle düşündükçe hasta olursun takma boşver ya mutlu olmaya bak"Tükenmişlik sendromu, yaygın olarak insanların yüz yüze çalıştığı mesleklerde bireylerin, duygusal yönden kendilerini tükenmiş hissetmeleri, işleri gereği karşılaştıkları insanlara karşı duyarsızlaşmaları ve kişisel başarı duygularında azalma şeklinde görülen bir sendrom "
Duygusal olarak tam olarak hissettiğim bu. kendimi tükenmiş hissediyorum mutlu olamıyorum bir şeyi başarınca başardım deyip sevinemiyorum ya da şaşıramıyorum karşımdaki insanlar benden tepki beklerken boş bakışlar içerisinde vereceğim tepkiyi düşünüyorum. Dinsel olarak yaklaşımlara da açığım müslümanım.
bro bazen farklı şeyler yapmak gerekiyor farklı şehirler farklı insanlar tavsiye ederim"Tükenmişlik sendromu, yaygın olarak insanların yüz yüze çalıştığı mesleklerde bireylerin, duygusal yönden kendilerini tükenmiş hissetmeleri, işleri gereği karşılaştıkları insanlara karşı duyarsızlaşmaları ve kişisel başarı duygularında azalma şeklinde görülen bir sendrom "
Duygusal olarak tam olarak hissettiğim bu. kendimi tükenmiş hissediyorum mutlu olamıyorum bir şeyi başarınca başardım deyip sevinemiyorum ya da şaşıramıyorum karşımdaki insanlar benden tepki beklerken boş bakışlar içerisinde vereceğim tepkiyi düşünüyorum. Dinsel olarak yaklaşımlara da açığım müslümanım.
Kesinlikle katılıyorumPekte tükenmişlik sendromuna benzemiyor durumunuz, kendinize teşhis koymayı bırakmalısınız, asıl hastalık bu.
Kesinlikle haklısın böyle bir arkadaşım var içine kapanikti sonra da gitti başka şehire artık görüşmüyoruzDostum istediğin herşey yolunda gitmediği için yaşama zevkin hayattan zevk alamıyorsun. Buyüzden tükenmişlik sendromu oluyor bazen bu durumda yaşamak bile istemiyorsun. Bu durum allah korusun intihara bile götürür psikolojik destek almanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?