Tükenmişlik Sendromu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herkes bu sorunları yaşıyor kardeşim.

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çağımızın hastalığı bu değil mi tükenmişlik bıkkınlık yorulmuş bir ruh halsiz bir beden

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
doğrudur bende de yalnızlık sendromu vardı ama bişeyleri farklı bişeyle kapatabiliyorsun sana tavsiyelerde bulunacağım ister dikkate al ister alma senin bileceğin fakat kişiliğini bilmiyorum ama kendi tarzında kitaplar okumaya çalış bilincin açılacaktır kendi tarzında filmler izle kendi tarzında oyunlar oyna ama bunların sadece birini değil rutin olarak günlük çalışma programı gibi yap daha da zevk almaya başlayacaksın en önemli etkense yeni arkadaşlıklar kur derim iyi forumlar

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Anneannen falan yaşıyormu bilmiyorum eğer farklı şehirde yaşıyorlarsa bi uğra ellerini öp eğer bi arkadaşın varsa git yanına muhabbet etmek iyi gelir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim öncelikle değerli görüşleriniz için

Yalnız olmadığımı görmek beni şaşırttı

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka artık hiç bişe yapmak istemiyom hedefsiz öyle boş boş oturuyom gibi hissediyom boş insan gibi hissetmek biraz koyuyo bana ya

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bende de var ondan :D Tükenmiş hissediyorum kendimi

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
canım sevdiğim YAVUZ Çetin adında türkiyenin en meşhur müzisyenlerinden biri zamanında bu sendrom yüzünde boğaz köprüsünden atlayarak intihar etmiştir. bıraktığı eserler hala ve hala dinlenmekte ve eskimemektedir. kendisi blue blues band grubunun kurucusudur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valla bendede var işe zor gidiyorum evlendim boşandım yerimden kalkasım bile yok bazen yemek yapmak yemek çok zor geliyor herşey zor geliyor yaşamak bile zor aslında

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
tükenmişlik sendromunu, zaman geçiyor amk yaşasam yaşasam 40 yıl yaşarım sonu ne olacağı belli değil diyip her boka gülmeyi başararak atlattım çk şkr :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Takmayın dicemde yararı olmaz
Bence bi psikolağa gidebilisiniz

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Tükendimm kardem biz öldük habermiz yok milet yavaş yavaş ölüyor haberiniz olsun :(

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede var kardeşim psikolojik haplar kullanıyorum Allah yardımcın olsun

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
artık olaylar duygusal yone daha fazla kaymaya basladı . abahtan rı iş yok hava kaalı ınsanın uzerınden ınanılmaz bı kasvet var. sugunlerı allahın ıznıyle hemen bı atlatsak cok ıyı olcak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar tükenmişlik Sendrom mu diye bir şey yok aslında. Aslında olan şey bence şu insan olarak artık herşeyin kolaylaştığını biliyoruz ve ilaki her şeye bir çözüm bulanacağını düşündüğümüz için boş vermişlik var ama şunu unutuyoruz kendimize verdiğimiz değer ne kadar ? Başkalarına verdiğimiz değerin 10/1 kendimize veriyor muyuz acaba. Cevaplıyayım hayır vermiyoruz o yüzden kaybediyoruz içimizde ki sevgiyi ve asıl benliğimizi naciz hane tavsiye ilk önce kendimiz için yapalım ne yapacak isek bir başkası için değil ailelerimiz için de değil onlar bugün var yarın yok... Bu dünyanın gerçeği he sevgiyi saygıyı bir kenara atalım demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın... HEP BİR TEBESSÜM EDİN KENDİNİZE :D gülün her zaman şimdi ki gibi seviliyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...